Процедура закупівлі оголошена 24.08.2023 19:30. Дата останніх змін - 31.08.2023 13:09
15110000-2 М’ясо
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2023-08-24-010202-a | |
| ID | efecae4a062c4d78918f6fecf6492ba1 | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2023-08-24-003529-a |
Очікувана вартість закупівлі
218`500.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Вимоги до постачання продуктів харчування: Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ЗДО №4 "ЗІРОЧКА" | |
| Очікувана вартість закупівлі | 218`500.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
24.08.23
Подання пропозицій
до 29.08.23
Кваліфікація переможця
з 29.08.23
Пропозиції розглянуті
з 29.08.23
Завершена
31.08.23
Специфікація закупівлі
| 1) |
М'якоть без кістки свинна, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська), 4
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2023
Умови поставки: Вимоги до постачання продуктів харчування:
Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
• Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами.
• Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів
• Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною.
• Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо.
• Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт.
• Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку.
• Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні.
• Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг.
• Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки.
• Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом.
• Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 250 кг.
|
| 2) |
М'якоть без кістки свинна, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська), 4
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2023
Умови поставки: Вимоги до постачання продуктів харчування:
Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
• Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами.
• Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів
• Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною.
• Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо.
• Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт.
• Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку.
• Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні.
• Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг.
• Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки.
• Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом.
• Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 50 кг.
|
| 3) |
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська) , 4
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2023
Умови поставки: Вимоги до постачання продуктів харчування:
Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
• Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами.
• Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів
• Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною.
• Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо.
• Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт.
• Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку.
• Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні.
• Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг.
• Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки.
• Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом.
• Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 30 кг.
|
| 4) |
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська) , 4
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2023
Умови поставки: Вимоги до постачання продуктів харчування:
Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
• Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами.
• Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів
• Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною.
• Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо.
• Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт.
• Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку.
• Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні.
• Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг.
• Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки.
• Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом.
• Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1000 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 24.08.2023 19:29
Версія документу від: 24.08.2023 19:29
ID: a4c2abb3a3f14253b9d513c2b6a90d60
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
М'якоть без кістки свинна, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590
Технічні характеристики
Термічний стан Очікуване значення: охолоджене
Частина Очікуване значення: м'якоть без кістки
Вага Мінімальне значення: 1 кг
Категорія Очікуване значення: 1
Відповідність ДСТУ Очікуване значення: 4590
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
М'якоть без кістки свинна, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Технічні характеристики
Термічний стан Очікуване значення: заморожене
Частина Очікуване значення: м'якоть без кістки
Вага Мінімальне значення: 1 кг
Категорія Очікуване значення: 1
Відповідність ДСТУ Очікуване значення: 4590
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589
Технічні характеристики
Найменування Очікуване значення: яловичина
Термічний стан Очікуване значення: охолоджене
Частина Очікуване значення: м'якоть без кістки
Вага Мінімальне значення: 1 кг
Категорія Очікуване значення: 1
Відповідність ДСТУ Очікуване значення: 4589
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Технічні характеристики
Частина: філе
Термічний стан: охолоджене
Відповідність ДСТУ 3143 : Так
|
Дати та строки
| Дата публікації | 24.08.2023 19:29 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 24.08.2023 19:29 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 29.08.2023 09:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ЗДО №4 "ЗІРОЧКА" |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 26243131 |
| Юридична адреса | 23700, Україна, Вінницька область, ГАЙСИН, вул. Пролетарська, буд 4 |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття 29.08.2023 09:02
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
Протокол розкриття
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
Повідомлення про намір укласти договір
ФОП Мельник К.В.
Код ЄДРПОУ: 3042101469
218`334.00
Гривня з ПДВ
29.08.2023
11:54
Укладені договори
Номер договору
39
Дата підписання
31.08.2023
Дата початку дії
31.08.2023
Дата завершення дії
31.12.2023
Ціна договору
218`334.00 Гривня з ПДВ
Ціна договору без ПДВ
218`334.00 Гривня
