Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 24.08.2023 19:30. Дата последних изменений - 31.08.2023 13:09

15110000-2 М’ясо

Идентификатор закупки UA-2023-08-24-010202-a  
ID efecae4a062c4d78918f6fecf6492ba1  
Идентификатор плана UA-P-2023-08-24-003529-a  
Ожидаемая стоимость
218`500.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Вимоги до постачання продуктів харчування: Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"  
Ожидаемая стоимость 218`500.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
24.08.23
Прием предложений
до 29.08.23
Квалификация
с29.08.23
Предложения рассмотрены
с29.08.23
Завершен
31.08.23

Спецификация закупки

1)
М'якоть без кістки свинна, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська), 4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2023
Информация по поставке партиями: Вимоги до постачання продуктів харчування: Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 250 кг.
2)
М'якоть без кістки свинна, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 4590
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська), 4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2023
Информация по поставке партиями: Вимоги до постачання продуктів харчування: Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 50 кг.
3)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська) , 4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2023
Информация по поставке партиями: Вимоги до постачання продуктів харчування: Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 30 кг.
4)
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 23700, Україна, Вінницька область, м. Гайсин, вул. В.Бартоша (Пролетарська) , 4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2023
Информация по поставке партиями: Вимоги до постачання продуктів харчування: Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1000 кілограм

Тендерная документация

Уведомление о закупке
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 24.08.2023 19:29
Версия документа от: 24.08.2023 19:29
ID: a4c2abb3a3f14253b9d513c2b6a90d60

?:tender item config

Oписание критериев

Технічні характеристики предмета закупівлі
М'якоть без кістки свинна, охолоджене, 1 категорія, ДСТУ 4590
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки свинна, охолоджене, 1
Технічні характеристики
Термічний стан Ожидаемое значение: охолоджене
Частина Ожидаемое значение: м'якоть без кістки
Вага Минимальное значение: 1 кг
Категорія Ожидаемое значение: 1
Відповідність ДСТУ Ожидаемое значение: 4590
Технічні характеристики предмета закупівлі
М'якоть без кістки свинна, заморожена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки свинна, заморожена, 1
Технічні характеристики
Термічний стан Ожидаемое значение: заморожене
Частина Ожидаемое значение: м'якоть без кістки
Вага Минимальное значение: 1 кг
Категорія Ожидаемое значение: 1
Відповідність ДСТУ Ожидаемое значение: 4590
Технічні характеристики предмета закупівлі
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4589
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Технічні характеристики
Найменування Ожидаемое значение: яловичина
Термічний стан Ожидаемое значение: охолоджене
Частина Ожидаемое значение: м'якоть без кістки
Вага Минимальное значение: 1 кг
Категорія Ожидаемое значение: 1
Відповідність ДСТУ Ожидаемое значение: 4589
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Критерий относится к предмету закупки Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Технічні характеристики
Частина: філе
Термічний стан: охолоджене
Відповідність ДСТУ 3143 : Да

Даты и сроки

Дата публикации 24.08.2023 19:29  
Начало периода приема предложений 24.08.2023 19:29  
Окончание периода приема предложений 29.08.2023 09:00  
Дата проведения онлайн-аукциона ожидается  

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 26243131  
Юридический адрес 23700, Україна, Вінницька область, ГАЙСИН, вул. Пролетарська, буд 4  

Реестр предложений

Дата и время раскрытия 29.08.2023 09:02
Участник
Начальное предложение
Ценовое предложение
Документы
1
ФОП Мельник К.В.
ID: 4033d67bad1748ba829cd7bdeafd9a51
218`334.00
Гривна с НДС

Квалификация участников

Участник
Ценовое предложение
Статус
Документы
1
218`334.00
Гривна с НДС
Победитель
29.08.2023 11:54

Сообщение о намерении заключить договор

Участник
Окончательное предложение
Дата и время публикации
ФОП Мельник К.В.
Код ЕГРПОУ:3042101469
218`334.00
Гривна с НДС
29.08.2023
11:54

Заключенные договоры

Номер договора
39
Дата подписания
31.08.2023
Дата начала действия
31.08.2023
Дата завершения действия
31.12.2023
Цена договора
218`334.00 Гривна с НДС
?:tender contract amountNet
218`334.00 Гривна