Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити

код ДК 021:2015 15110000-2 - М'ясо: предмет закупівлі м’якоть свинини охолоджена без кістки в кількості 250 кг; м’якоть свинини заморожена без кістки в кількості 50 кг; м’якоть яловичини без кістки в кількості 30 кг; філе куряче 1000 кг.

Вимоги до постачання продуктів харчування: Під час перевезення Товару постачальники і виробники зобов’язані дотримувати умов транспортування згідно ст.44 «Гігієнічні вимоги до транспортних засобів» Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». • Товар повинен транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. • Транспортні засоби, задіянні для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Дезінфекція транспортного засобу повинна бути проведена відповідно до стандартів • Товар, що закуповується, повинен супроводжуватися накладною. • Кожна транспортна партія повинна супроводжуватись посвідчення про якість або декларацію виробника, в яких необхідно вказати: №; дата видачі; найменування потужностей виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо. • Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ чи ТУ згідно якого зроблений продукт. На маркуванні повинно бути чітко зазначено алерген (у разі його наявності); позначення, що ідентифікує партію, до якої належить такий харчовий продукт. • Товар, що закуповується не повинен містити генетично модифікованих організмів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку. • Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. • Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати особисті медичні книжки та спеціальний одяг. • Гарантія якості товару діє протягом строку, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. Товар постачається з терміном придатності не менше ніж 80% від загального терміну зберігання на момент поставки. • Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. • Постачання продуктів здійснюється на протязі строку дії договору. Товар постачається окремими партіями, згідно з замовленнями від закладу та в узгоджені з ними терміни, у разі необхідності – два рази на тиждень

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 26243131  
Оголошено тендер

ЗАМОВНИК (публікує план)

Найменування замовника ЗДО №4 "ЗІРОЧКА"  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 26243131  

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість 218`500.00 Гривня  
Код ДК 021-2015 (CPV) 15110000-2 - М’ясо  
Код КЕКВ 2230 - Продукти харчування  
Рік планування
1 січня 2023 - 31 грудня 2023
 
Орієнтовний початок проведення процедури Серпень, 2023  
Тип процедури Запит (ціни) пропозицій  

Специфікація плану

Конкретна назва предмета закупівлі м’якоть свинини охолоджена без кістки  
Класифікація за ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо  
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг 250 кілограм  
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг 31.12.2023  
Конкретна назва предмета закупівлі м’якоть свинини заморожена без кістки  
Класифікація за ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо  
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг 50 кілограм  
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг 31.12.2023  
Конкретна назва предмета закупівлі м’якоть яловичини без кістки  
Класифікація за ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо  
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг 30 кілограм  
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг 31.12.2023  
Конкретна назва предмета закупівлі філе куряче  
Класифікація за ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо  
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг 1000 кілограм  
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг 31.12.2023  

ДЖЕРЕЛО ФІНАНСУВАННЯ

Тип джерела фінансування Місцевий бюджет  
Опис код ДК 021:2015 15110000-2 - М'ясо: м’якоть свинини охолоджена без кістки в кількості 250 кг; м’якоть свинини заморожена без кістки в кількості 50 кг; м’якоть яловичини без кістки в кількості 30 кг; філе куряче 1000 кг.  
Сума 218500.00 Гривня  

План України

Назва проєкту plan_24918811  

Долучені документи

  sign.p7s  

Оголошення в ЦБД

ID 373e73610bc94b59915e3eafd8052e07  
Ідентифікатор плану UA-P-2023-08-24-003529-a  
Ідентифікатор закупівлі UA-2023-08-24-010202-a  
Дата останнього оновлення 24.08.2023 19:29