Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Announced: 23.12.2025 15:56. Last modified: 23.12.2025 15:56

Продукти харчування (філе куряче; м'якоть без кістки свинна; м'якоть без кістки теляча; стегно куряче).

Tender ID UA-2025-12-23-017881-a  
ID b166694ce04742cd8334ea84d3e5abf7  
Plan ID UA-P-2025-12-23-021698-a  
You are not a participant of the discussion of this procurement yet
You are not a participant of this procurement yet
Cancel publishing
Add to favorites
Hide
To plan participation

Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше одного разу на тиждень, за адресами місця розташування. Партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Філе куряче без шкіри та кісток охолоджене, продукт має відповідати вимогам ДСТУ. М’ясна тканина щільна, пружна, без згустків крові, забруднень, сторонніх речовин, без залишків пера, пуха, пеньків і колосовидного пір’я ,без подряпин, розривів, плям, синців, без холодильних опіків та льодової глазурі. М'ясо свинини має відповідати вимогам ДСТУ, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. М'якоть без кістки яловича повинно відповідати ДСТУ. Охолоджене, м’якуш не жирний, без кістки, без сторонніх запахів, ослизнювання. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Стегно куряче повинно відповідати ДСТУ, вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. М'ясо без стороннього запаху, охолоджене, не повинно бути згустків крові, забруднень. Колір відповідає м’ясу даного виду.

Procurement entity

Official name Відділ освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради  
Expected price 1`808`146.00 Hryvnia (VAT included)  
Purchase procedure Price Quotation  
Procurement Category: Goods  
Announced
23.12.25
Bid apply
till 26.12.25
Remains2 days. Hurry to participate! Hurry to participate!

Terms of the payment

Title of event Goods delivery  
Description 4.3. Здійснення оплати відбувається шляхом безготівкового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 7 робочих днів з дня підписання Сторонами видаткових накладних на постачання товару. У разі затримки бюджетного фінансування, розрахунок за наданий Товар здійснюється протягом 7 робочих днів з дня надходження коштів на розрахунковий рахунок Покупця.  
Type of the payment Payment after delivery (made works)  
Payment amount (IMPORTANT: Total payment terms must be 100%) 100%  
Period 7 ?:tender milestones item duration type working  

Procurement specifications

1)
Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51000, Україна, Дніпропетровська область, смт Царичанка, вул. Соборна, 40-А
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше одного разу на тиждень, за адресами місця розташування. Партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Філе куряче без шкіри та кісток охолоджене, продукт має відповідати вимогам ДСТУ. М’ясна тканина щільна, пружна, без згустків крові, забруднень, сторонніх речовин, без залишків пера, пуха, пеньків і колосовидного пір’я ,без подряпин, розривів, плям, синців, без холодильних опіків та льодової глазурі. М'ясо свинини має відповідати вимогам ДСТУ, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. М'якоть без кістки яловича повинно відповідати ДСТУ. Охолоджене, м’якуш не жирний, без кістки, без сторонніх запахів, ослизнювання. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Стегно куряче повинно відповідати ДСТУ, вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. М'ясо без стороннього запаху, охолоджене, не повинно бути згустків крові, забруднень. Колір відповідає м’ясу даного виду.
Quantity: 6180 кілограм
2)
М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51000, Україна, Дніпропетровська область, смт Царичанка, вул. Соборна, 40-А
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше одного разу на тиждень, за адресами місця розташування. Партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Філе куряче без шкіри та кісток охолоджене, продукт має відповідати вимогам ДСТУ. М’ясна тканина щільна, пружна, без згустків крові, забруднень, сторонніх речовин, без залишків пера, пуха, пеньків і колосовидного пір’я ,без подряпин, розривів, плям, синців, без холодильних опіків та льодової глазурі. М'ясо свинини має відповідати вимогам ДСТУ, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. М'якоть без кістки яловича повинно відповідати ДСТУ. Охолоджене, м’якуш не жирний, без кістки, без сторонніх запахів, ослизнювання. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Стегно куряче повинно відповідати ДСТУ, вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. М'ясо без стороннього запаху, охолоджене, не повинно бути згустків крові, забруднень. Колір відповідає м’ясу даного виду.
Quantity: 299 кілограм
3)
М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51000, Україна, Дніпропетровська область, смт Царичанка, вул. Соборна, 40-А
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше одного разу на тиждень, за адресами місця розташування. Партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Філе куряче без шкіри та кісток охолоджене, продукт має відповідати вимогам ДСТУ. М’ясна тканина щільна, пружна, без згустків крові, забруднень, сторонніх речовин, без залишків пера, пуха, пеньків і колосовидного пір’я ,без подряпин, розривів, плям, синців, без холодильних опіків та льодової глазурі. М'ясо свинини має відповідати вимогам ДСТУ, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. М'якоть без кістки яловича повинно відповідати ДСТУ. Охолоджене, м’якуш не жирний, без кістки, без сторонніх запахів, ослизнювання. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Стегно куряче повинно відповідати ДСТУ, вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. М'ясо без стороннього запаху, охолоджене, не повинно бути згустків крові, забруднень. Колір відповідає м’ясу даного виду.
Quantity: 617 кілограм
4)
М'ясо стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51000, Україна, Дніпропетровська область, смт Царичанка, вул. Соборна, 40-А
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше одного разу на тиждень, за адресами місця розташування. Партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Філе куряче без шкіри та кісток охолоджене, продукт має відповідати вимогам ДСТУ. М’ясна тканина щільна, пружна, без згустків крові, забруднень, сторонніх речовин, без залишків пера, пуха, пеньків і колосовидного пір’я ,без подряпин, розривів, плям, синців, без холодильних опіків та льодової глазурі. М'ясо свинини має відповідати вимогам ДСТУ, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. М'якоть без кістки яловича повинно відповідати ДСТУ. Охолоджене, м’якуш не жирний, без кістки, без сторонніх запахів, ослизнювання. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Стегно куряче повинно відповідати ДСТУ, вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. М'ясо без стороннього запаху, охолоджене, не повинно бути згустків крові, забруднень. Колір відповідає м’ясу даного виду.
Quantity: 460 кілограм

Tender documents

Draft contract
Проєкт договору м'ясо.docx
Published: 23.12.2025 15:55
version from date: 23.12.2025 15:55
ID: 1833fabf022f4baca25ebf25c6a66d13
Tender notice
sign.p7s
Published: 23.12.2025 15:56
version from date: 23.12.2025 15:56
ID: f0f4dd4c15b1455d89908755424a88c6

Tender configuration

Description of criteria

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement Філе куряче, заморожене, перша категорія
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Категорія: перша
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Наявність кісток Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
З шкірою Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Expected value: Yes
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Термічний стан: заморожене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Частина: філе
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement М'якоть без кістки свинна, заморожена, Г
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ГСТУ 46.019
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Термічний стан: заморожене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement М'якоть без кістки яловича, заморожена,
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ГСТУ 46.019
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Термічний стан: заморожене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Вид: яловичина
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement М'ясо стегна куряче, заморожене, ДСТУ 31
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Наявність кісток Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
З шкірою Expected value: Yes
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Expected value: Yes
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Термічний стан: заморожене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025
Частина: м'ясо стегна
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 23.12.2025

Dates

Date of publication 23.12.2025 15:56  
Proposals start date 23.12.2025 15:56  
Proposals end date 26.12.2025 09:00  
Auction start date expected  

Procurement entity

Official name Відділ освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради  
National ID / Tax Number 41428297  
Legal address 51000, Україна, Дніпропетровська область, Царичанський р-н, селище міського типу Царичанка, ВУЛИЦЯ СОБОРНА, будинок 40-А