Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 23.12.2025 15:56. Дата останніх змін - 26.12.2025 09:44

Продукти харчування (філе куряче; м'якоть без кістки свинна; м'якоть без кістки теляча; стегно куряче).

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-23-017881-a  
ID b166694ce04742cd8334ea84d3e5abf7  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-23-021698-a  
Очікувана вартість закупівлі
1`808`146.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше одного разу на тиждень, за адресами місця розташування. Партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Філе куряче без шкіри та кісток охолоджене, продукт має відповідати вимогам ДСТУ. М’ясна тканина щільна, пружна, без згустків крові, забруднень, сторонніх речовин, без залишків пера, пуха, пеньків і колосовидного пір’я ,без подряпин, розривів, плям, синців, без холодильних опіків та льодової глазурі. М'ясо свинини має відповідати вимогам ДСТУ, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. М'якоть без кістки яловича повинно відповідати ДСТУ. Охолоджене, м’якуш не жирний, без кістки, без сторонніх запахів, ослизнювання. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Стегно куряче повинно відповідати ДСТУ, вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. М'ясо без стороннього запаху, охолоджене, не повинно бути згустків крові, забруднень. Колір відповідає м’ясу даного виду.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Відділ освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради  
Очікувана вартість закупівлі 1`808`146.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
23.12.25
Подання пропозицій
до 26.12.25
Кваліфікація переможця
з 26.12.25
Пропозиції розглянуті
з 26.12.25

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Опис 4.3. Здійснення оплати відбувається шляхом безготівкового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 7 робочих днів з дня підписання Сторонами видаткових накладних на постачання товару. У разі затримки бюджетного фінансування, розрахунок за наданий Товар здійснюється протягом 7 робочих днів з дня надходження коштів на розрахунковий рахунок Покупця.  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 7 робочі дні  

Специфікація закупівлі

1)
Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 51000, Україна, Дніпропетровська область, смт Царичанка, вул. Соборна, 40-А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше одного разу на тиждень, за адресами місця розташування. Партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Філе куряче без шкіри та кісток охолоджене, продукт має відповідати вимогам ДСТУ. М’ясна тканина щільна, пружна, без згустків крові, забруднень, сторонніх речовин, без залишків пера, пуха, пеньків і колосовидного пір’я ,без подряпин, розривів, плям, синців, без холодильних опіків та льодової глазурі. М'ясо свинини має відповідати вимогам ДСТУ, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. М'якоть без кістки яловича повинно відповідати ДСТУ. Охолоджене, м’якуш не жирний, без кістки, без сторонніх запахів, ослизнювання. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Стегно куряче повинно відповідати ДСТУ, вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. М'ясо без стороннього запаху, охолоджене, не повинно бути згустків крові, забруднень. Колір відповідає м’ясу даного виду.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 6180 кілограм
2)
М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 51000, Україна, Дніпропетровська область, смт Царичанка, вул. Соборна, 40-А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше одного разу на тиждень, за адресами місця розташування. Партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Філе куряче без шкіри та кісток охолоджене, продукт має відповідати вимогам ДСТУ. М’ясна тканина щільна, пружна, без згустків крові, забруднень, сторонніх речовин, без залишків пера, пуха, пеньків і колосовидного пір’я ,без подряпин, розривів, плям, синців, без холодильних опіків та льодової глазурі. М'ясо свинини має відповідати вимогам ДСТУ, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. М'якоть без кістки яловича повинно відповідати ДСТУ. Охолоджене, м’якуш не жирний, без кістки, без сторонніх запахів, ослизнювання. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Стегно куряче повинно відповідати ДСТУ, вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. М'ясо без стороннього запаху, охолоджене, не повинно бути згустків крові, забруднень. Колір відповідає м’ясу даного виду.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 299 кілограм
3)
М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 51000, Україна, Дніпропетровська область, смт Царичанка, вул. Соборна, 40-А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше одного разу на тиждень, за адресами місця розташування. Партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Філе куряче без шкіри та кісток охолоджене, продукт має відповідати вимогам ДСТУ. М’ясна тканина щільна, пружна, без згустків крові, забруднень, сторонніх речовин, без залишків пера, пуха, пеньків і колосовидного пір’я ,без подряпин, розривів, плям, синців, без холодильних опіків та льодової глазурі. М'ясо свинини має відповідати вимогам ДСТУ, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. М'якоть без кістки яловича повинно відповідати ДСТУ. Охолоджене, м’якуш не жирний, без кістки, без сторонніх запахів, ослизнювання. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Стегно куряче повинно відповідати ДСТУ, вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. М'ясо без стороннього запаху, охолоджене, не повинно бути згустків крові, забруднень. Колір відповідає м’ясу даного виду.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 617 кілограм
4)
М'ясо стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 51000, Україна, Дніпропетровська область, смт Царичанка, вул. Соборна, 40-А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Доставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника, в залежності від фактичної потреби, але не рідше одного разу на тиждень, за адресами місця розташування. Партіями в залежності від потреби з моменту одержання Постачальником заявки Замовника будь-яким способом безпосередньо на адресу навчального закладу впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. Філе куряче без шкіри та кісток охолоджене, продукт має відповідати вимогам ДСТУ. М’ясна тканина щільна, пружна, без згустків крові, забруднень, сторонніх речовин, без залишків пера, пуха, пеньків і колосовидного пір’я ,без подряпин, розривів, плям, синців, без холодильних опіків та льодової глазурі. М'ясо свинини має відповідати вимогам ДСТУ, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. М'якоть без кістки яловича повинно відповідати ДСТУ. Охолоджене, м’якуш не жирний, без кістки, без сторонніх запахів, ослизнювання. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Стегно куряче повинно відповідати ДСТУ, вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. М'ясо без стороннього запаху, охолоджене, не повинно бути згустків крові, забруднень. Колір відповідає м’ясу даного виду.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 460 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проєкт договору м'ясо.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 15:55
Версія документу від: 23.12.2025 15:55
ID: 1833fabf022f4baca25ebf25c6a66d13
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 15:56
Версія документу від: 23.12.2025 15:56
ID: f0f4dd4c15b1455d89908755424a88c6

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, заморожене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки свинна, заморожена, Г
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ГСТУ 46.019
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки яловича, заморожена,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ГСТУ 46.019
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'ясо стегна куряче, заморожене, ДСТУ 31
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
З шкірою Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: м'ясо стегна
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 23.12.2025 15:56  
Початок періоду прийому пропозицій 23.12.2025 15:56  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 26.12.2025 09:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Відділ освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 41428297  
Юридична адреса 51000, Україна, Дніпропетровська область, Царичанський р-н, селище міського типу Царичанка, ВУЛИЦЯ СОБОРНА, будинок 40-А  

Реєстр пропозицій

Дата і час розкриття 26.12.2025 09:00
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
1
ТОВ "АЛЬЯНС ФУД"
ID: 36b10fd202134f09b65cfcb3babf50d7
1`619`003.58
Гривня з ПДВ

Протокол розкриття

Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
1
1`619`003.58
Гривня з ПДВ

Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг

167.90 Гривня без ПДВ

М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг

164.85 Гривня без ПДВ

М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг

287.50 Гривня без ПДВ

М'ясо стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг

184.50 Гривня без ПДВ
Переможець
26.12.2025 09:44

Повідомлення про намір укласти договір

Учасник
Остаточна пропозиція
Дата та час публікації
ТОВ "АЛЬЯНС ФУД"
Код ЄДРПОУ: 40422404
1`619`003.58
Гривня з ПДВ
26.12.2025
09:44