Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Договір опубліковано 17.01.2025 15:59. Дата останніх змін: 02.09.2025 11:28

Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378; Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868; Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378 -

Ідентифікатор укладеного договору UA-2025-01-13-011830-a-c1  
ID 4bd98c42ee0545d38a51b309b8d50298  
Сума договору
69`610.00 Гривня

1 Скумбрія с/м ДСТУ 4378 : Першого сорту, риба в цілому вигляді вагою 300 г, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста, без ознак розморожування та повторного заморожування, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 2 Окунь морський без голови с/м ДСТУ 4868: Суха заморозка, чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868, забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне, плавці червоні без темних смуг, тушка без голови, вага однієї тушки 300 – 500г., смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку, зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна, зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби, запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів, заморожена не більше одного разу, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів, розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 3Хек тушка без голови с/м ДСТУ 4378: Першого сорту, тушка вагою 300-500 г, без голови, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, без ознак розморожування та повторного заморожування, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.

Реквізити договору

Сума договору 69`610.00 Гривня (без ПДВ)  
Сума оплати за договором 69`610.00 Гривня (без ПДВ)  
Причини розірвання договору У зв'язку зі смертю кредитора договір №35 від 21.01.2025 року вважати розірваним, а зобов'язання припиненими.  
Номер договору №35  
Дата підписання 21.01.2025  
Дата початку дії 21.01.2025  
Дата завершення дії 31.12.2025  
Опубліковано
17.01.25
Договір підписано
Дію договору припинено
Договір був підписаний та діяв, але був достроково припинений

Номенклатура договору

1)
Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 170 кілограм
2)
Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 100 кілограм
3)
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 200 кілограм

Документи договору/змін

Підписаний контракт
№35.PDF
Завантажено в ЦБД Prozorro: 21.01.2025 11:11
ID: 8f3eee444a4f42edbd7c1a8ee6a45157
Нетипізований документ
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 02.09.2025 11:28
ID: 2ea59d1057a3415a98f466d0206dcbb5
Нетипізований документ
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 21.01.2025 11:12
ID: 2ea59d1057a3415a98f466d0206dcbb5
Нетипізований документ
Протокол №190.PDF
Завантажено в ЦБД Prozorro: 02.09.2025 11:27
ID: 6b14c9800d764de7ba056ad00da46656

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 20001487  
Юридична адреса 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, пр-т Василя Мойсея,4  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  

Інформація про постачальника

Назва юридичної особи ФОП Коваль Богдан Михайлович  
Код ЄДРПОУ 1869203838  
Юридична адреса 43016, Україна, Волинська область, місто Луцьк, місто Луцьк вулиця макарова ,76