Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Договор опубликован 17.01.2025 15:59. Дата последних изменений: 02.09.2025 11:28

Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378; Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868; Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378 -

Идентификатор заключенного договора UA-2025-01-13-011830-a-c1  
ID 4bd98c42ee0545d38a51b309b8d50298  
Сумма договора
69`610.00 Гривна

1 Скумбрія с/м ДСТУ 4378 : Першого сорту, риба в цілому вигляді вагою 300 г, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста, без ознак розморожування та повторного заморожування, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 2 Окунь морський без голови с/м ДСТУ 4868: Суха заморозка, чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868, забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне, плавці червоні без темних смуг, тушка без голови, вага однієї тушки 300 – 500г., смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку, зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна, зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби, запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів, заморожена не більше одного разу, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів, розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 3Хек тушка без голови с/м ДСТУ 4378: Першого сорту, тушка вагою 300-500 г, без голови, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, без ознак розморожування та повторного заморожування, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.

Реквизиты договора

Сумма договора 69`610.00 Гривна (без НДС)  
Сумма оплаты по договору 69`610.00 Гривна (без НДС)  
Причины расторжения договора У зв'язку зі смертю кредитора договір №35 від 21.01.2025 року вважати розірваним, а зобов'язання припиненими.  
Номер договора №35  
Дата подписания 21.01.2025  
Дата начала действия 21.01.2025  
Дата завершения действия 31.12.2025  
Опубликован
17.01.25
Подписан
Прекращен
Договор был подписан и действовал, но был досрочно прекращен

Номенклатура договора

1)
Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 25.12.2025
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 170 кілограм
2)
Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 25.12.2026
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 100 кілограм
3)
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 25.12.2025
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 200 кілограм

Документы договора/изменений

Подписать контракт
№35.PDF
Загружено в ЦБД Prozorro: 21.01.2025 11:11
ID: 8f3eee444a4f42edbd7c1a8ee6a45157
Нетипизированный документ
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 02.09.2025 11:28
ID: 2ea59d1057a3415a98f466d0206dcbb5
Нетипизированный документ
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 21.01.2025 11:12
ID: 2ea59d1057a3415a98f466d0206dcbb5
Нетипизированный документ
Протокол №190.PDF
Загружено в ЦБД Prozorro: 02.09.2025 11:27
ID: 6b14c9800d764de7ba056ad00da46656

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 20001487  
Юридический адрес 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, пр-т Василя Мойсея,4  
Процедура закупки Запрос цены предложения  

Информация о поставщике

Название юридического лица ФОП Коваль Богдан Михайлович  
Код ЕГРПОУ 1869203838  
Юридический адрес 43016, Україна, Волинська область, місто Луцьк, місто Луцьк вулиця макарова ,76