Процедура закупівлі оголошена 13.01.2025 16:23. Дата останніх змін - 21.01.2025 11:12
Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378; Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868; Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-01-13-011830-a | |
| ID | f95d5c1291d240908909ec9deca0d09d | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2025-01-13-016179-a |
Очікувана вартість закупівлі
96`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
1 Скумбрія с/м ДСТУ 4378 : Першого сорту, риба в цілому вигляді вагою 300 г, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста, без ознак розморожування та повторного заморожування, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 2 Окунь морський без голови с/м ДСТУ 4868: Суха заморозка, чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868, забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне, плавці червоні без темних смуг, тушка без голови, вага однієї тушки 300 – 500г., смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку, зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна, зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби, запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів, заморожена не більше одного разу, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів, розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 3Хек тушка без голови с/м ДСТУ 4378: Першого сорту, тушка вагою 300-500 г, без голови, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, без ознак розморожування та повторного заморожування, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ | |
| Очікувана вартість закупівлі | 96`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
13.01.25
Подання пропозицій
до 16.01.25
Кваліфікація переможця
з 16.01.25
Пропозиції розглянуті
з 17.01.25
Завершена
21.01.25
Умови оплати згідно із договором
| Подія | Поставка товару | |
| Тип оплати | Післяплата | |
| Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
| Період | 30 банківські дні |
Специфікація закупівлі
| 1) |
Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2025
Умови поставки: 1 Скумбрія с/м ДСТУ 4378 :
Першого сорту, риба в цілому вигляді вагою 300 г, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста, без ознак розморожування та повторного заморожування, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
2 Окунь морський без голови с/м ДСТУ 4868:
Суха заморозка, чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868, забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне, плавці червоні без темних смуг, тушка без голови, вага однієї тушки 300 – 500г., смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку, зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна, зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби, запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів, заморожена не більше одного разу, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів, розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
3Хек тушка без голови с/м ДСТУ 4378:
Першого сорту, тушка вагою 300-500 г, без голови, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, без ознак розморожування та повторного заморожування, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення:
Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника)
Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування.
На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання.
Місце поставки товарів:
Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника.
Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні.
При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 170 кілограм
|
| 2) |
Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2026
Умови поставки: 1 Скумбрія с/м ДСТУ 4378 :
Першого сорту, риба в цілому вигляді вагою 300 г, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста, без ознак розморожування та повторного заморожування, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
2 Окунь морський без голови с/м ДСТУ 4868:
Суха заморозка, чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868, забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне, плавці червоні без темних смуг, тушка без голови, вага однієї тушки 300 – 500г., смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку, зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна, зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби, запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів, заморожена не більше одного разу, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів, розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
3Хек тушка без голови с/м ДСТУ 4378:
Першого сорту, тушка вагою 300-500 г, без голови, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, без ознак розморожування та повторного заморожування, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення:
Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника)
Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування.
На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання.
Місце поставки товарів:
Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника.
Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні.
При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 100 кілограм
|
| 3) |
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25.12.2025
Умови поставки: 1 Скумбрія с/м ДСТУ 4378 :
Першого сорту, риба в цілому вигляді вагою 300 г, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста, без ознак розморожування та повторного заморожування, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
2 Окунь морський без голови с/м ДСТУ 4868:
Суха заморозка, чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868, забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне, плавці червоні без темних смуг, тушка без голови, вага однієї тушки 300 – 500г., смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку, зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна, зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби, запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів, заморожена не більше одного разу, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів, розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
3Хек тушка без голови с/м ДСТУ 4378:
Першого сорту, тушка вагою 300-500 г, без голови, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, без ознак розморожування та повторного заморожування, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення:
Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника)
Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування.
На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання.
Місце поставки товарів:
Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника.
Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні.
При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 200 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Договір.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 13.01.2025 16:22
Версія документу від: 13.01.2025 16:22
ID: c2fa18b11be24987bb3dba4d9f4904b0
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 13.01.2025 16:23
Версія документу від: 13.01.2025 16:23
ID: c6dbb8198ca24a369131f261dbd4ea8a
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4378
Розмірний ряд: 300-500г
Частина: тушка з головою
Вид: скумбрія
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4868
Розмірний ряд: 300-500г
Частина: тушка без голови
Вид: морський окунь
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4378
Розмірний ряд: 300-500г
Частина: тушка без голови
Вид: хек
|
Дати та строки
| Дата публікації | 13.01.2025 16:23 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 13.01.2025 16:23 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 16.01.2025 16:20 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 20001487 |
| Юридична адреса | 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, пр-т Василя Мойсея,4 |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття 16.01.2025 16:20
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
3
ФОП "МАВРОДІЙ ВІКТОРІЯ ВОЛОДИМИРІВНА
"
ID: b5f94d1e119648689940100f50a0c596
77`408.00
Гривня з ПДВ
Протокол розкриття
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
1
69`610.00
Гривня з ПДВ
Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
0.00 без ПДВ
Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
0.00 без ПДВ
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
0.00 без ПДВ
Переможець
17.01.2025 15:59
2
77`408.00
Гривня з ПДВ
Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
0.00 без ПДВ
Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
0.00 без ПДВ
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
0.00 без ПДВ
Не розглядався
3
86`350.00
Гривня з ПДВ
Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
0.00 без ПДВ
Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
0.00 без ПДВ
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
0.00 без ПДВ
Не розглядався
Повідомлення про намір укласти договір
ФОП Коваль Богдан Михайлович
Код ЄДРПОУ: 1869203838
69`610.00
Гривня з ПДВ
17.01.2025
15:59
Укладені договори
Номер договору
№35
Дата підписання
21.01.2025
Дата початку дії
21.01.2025
Дата завершення дії
31.12.2025
Ціна договору
69`610.00 Гривня без ПДВ
