Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 19.01.2021 18:39. Дата останніх змін - 25.02.2021 12:24

Вершкове масло -

Ідентифікатор закупівлі UA-2021-01-19-002758-b  
ID 56f93598d16d47208f1c4322df0d8453  
Очікувана вартість закупівлі
700`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Комунальний заклад "Херсонський фаховий спортивний коледж" Херсонської обласної ради  
Очікувана вартість закупівлі 700`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 7`000.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
19.01.21
Період уточнень
до 25.01.21
Період оскаржень
до 31.01.21
Подання пропозицій
до 04.02.21
Аукціон
04.02.21
Кваліфікація переможця
з 04.02.21
Пропозиції розглянуті
з 12.02.21
Завершена
25.02.21
20.01.2021, 11:47
% жиру масла
Запитання щодо предмету закупівлі Вешкове масло
прохання розширити діапазон % жиру масла с 82%до 82,5% з метою отримання максимальної кількості вигідних пропозицій
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 22.01.2021, 10:52)
Розглянувши Ваше прохання, повідомляємо, що вимога про жирність вершкового масла під час закупівлі обумовлена необхідністю організації якісного харчування для спортсменів-вихованців навчального закладу, що повязано з високими енерговитратами спортсменів під час навчання та тренування, та, як наслідок, високими денними нормами калоражу продуктів харчування.
Враховуючи зазначене, інформуємо, що, на жаль, ваше прохання не підлягає задоволенню .
З повагою!
22.01.2021, 19:22
Просимо внести пояснення до технічних та якісних характеристик
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний Замовнику, просимо внести пояснення для Виробника, щодо предмету закупівлі.
ПРОСИМО ВНЕСТИ ВІДДПОВІДНІ ЗМІНИ ТА УТОЧНЕННЯ ЩОДО ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ.
ЦІНА ПРОПОЗИЦІЇ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ТОГО, ЗГІДНО ЯКИХ УМОВ ВИГОТОВЛЕНА ПРОДУКЦІЯ (ТУ У або ДСТУ), тому що виготовлюється за різними технологіями.
Додаток 3
до тендерної документації
ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
Код ДК 021:2015 – 15530000-2 Вершкове масло
Найменування Од. вимірювання Кількість
Масло вершкове в пачках 82,5% кг 2800
Якісні характеристики:
Масло
вершкове
не менше
ніж 82,5%
Масло повинно мати відповідний колір, без ознак забруднення, смаку гіркоти,
плісняви, сторонніх запахів. Без додавання рослинних жирів. Кожна упаковка
повинна мати чіткий відбиток дати виробництва (число, місяць, рік), умови
зберігання, термін придатності. Ці дані повинні бути відображені в документах, які
підтверджують якість товару. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано
дату виготовлення товару.
Фасування масла вершкового: пачка не менше 0,200

ПРИЙМАЄТЬСЯ ЧИ ДО РОЗГЛЯДУ МАСЛО ВЕРШКОВЕ ВИГОТОВЛЕНЕ ЗГІДНО ТУ У (Технічні умови)? Жирністю 83%?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 25.01.2021, 14:00)
Розглянувши Ваше звернення щодо надання роз'яснень повідомляємо, що тендерною документацією встановлено вимогу поставки товару - Масла вершкового, жирністю не меньше 82,5 %. Враховуючи зазначене, інформуємо, що жирність масла 83% допускається до розгляду в контексті положень тендерної документації.