Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 19.01.2021 18:39. Дата последних изменений - 25.02.2021 12:24

Вершкове масло -

Идентификатор закупки UA-2021-01-19-002758-b  
ID 56f93598d16d47208f1c4322df0d8453  
Ожидаемая стоимость
700`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Комунальний заклад "Херсонський фаховий спортивний коледж" Херсонської обласної ради  
Ожидаемая стоимость 700`000.00 Гривна (с НДС)  
Минимальный шаг снижения цены 7`000.00 Гривна  
Процедура закупки Открытые торги  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Закупка объявлена
19.01.21
Период уточнений
до 25.01.21
Период обжалования
до 31.01.21
Прием предложений
до 04.02.21
Аукцион
04.02.21
Квалификация
с04.02.21
Предложения рассмотрены
с12.02.21
Завершен
25.02.21
20.01.2021, 11:47
% жиру масла
Вопрос о предмете закупкиВешкове масло
прохання розширити діапазон % жиру масла с 82%до 82,5% з метою отримання максимальної кількості вигідних пропозицій
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован22.01.2021, 10:52)
Розглянувши Ваше прохання, повідомляємо, що вимога про жирність вершкового масла під час закупівлі обумовлена необхідністю організації якісного харчування для спортсменів-вихованців навчального закладу, що повязано з високими енерговитратами спортсменів під час навчання та тренування, та, як наслідок, високими денними нормами калоражу продуктів харчування.
Враховуючи зазначене, інформуємо, що, на жаль, ваше прохання не підлягає задоволенню .
З повагою!
22.01.2021, 19:22
Просимо внести пояснення до технічних та якісних характеристик
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовнику, просимо внести пояснення для Виробника, щодо предмету закупівлі.
ПРОСИМО ВНЕСТИ ВІДДПОВІДНІ ЗМІНИ ТА УТОЧНЕННЯ ЩОДО ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ.
ЦІНА ПРОПОЗИЦІЇ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ТОГО, ЗГІДНО ЯКИХ УМОВ ВИГОТОВЛЕНА ПРОДУКЦІЯ (ТУ У або ДСТУ), тому що виготовлюється за різними технологіями.
Додаток 3
до тендерної документації
ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
Код ДК 021:2015 – 15530000-2 Вершкове масло
Найменування Од. вимірювання Кількість
Масло вершкове в пачках 82,5% кг 2800
Якісні характеристики:
Масло
вершкове
не менше
ніж 82,5%
Масло повинно мати відповідний колір, без ознак забруднення, смаку гіркоти,
плісняви, сторонніх запахів. Без додавання рослинних жирів. Кожна упаковка
повинна мати чіткий відбиток дати виробництва (число, місяць, рік), умови
зберігання, термін придатності. Ці дані повинні бути відображені в документах, які
підтверджують якість товару. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано
дату виготовлення товару.
Фасування масла вершкового: пачка не менше 0,200

ПРИЙМАЄТЬСЯ ЧИ ДО РОЗГЛЯДУ МАСЛО ВЕРШКОВЕ ВИГОТОВЛЕНЕ ЗГІДНО ТУ У (Технічні умови)? Жирністю 83%?
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован25.01.2021, 14:00)
Розглянувши Ваше звернення щодо надання роз'яснень повідомляємо, що тендерною документацією встановлено вимогу поставки товару - Масла вершкового, жирністю не меньше 82,5 %. Враховуючи зазначене, інформуємо, що жирність масла 83% допускається до розгляду в контексті положень тендерної документації.