Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 19.06.2019 21:56. Дата останніх змін - 23.07.2019 10:53

М’ясо: М’ясо свинне охол.в/г; Шия свинна охолоджена; Полядвиця св.б/ребра зачищена охолоджена; Язик яловичий охолоджений; Серце яловиче охолоджене; Хвости яловичі охолоджені; Нирки яловичі охолоджені; Філе куряче охолоджене; Кури-бройлери тушки охолоджені; Курячі четвертинки охолоджені; Курячі бедра охолоджені; Печінка індика охолоджена; Курячі крильця охолоджені -

Ідентифікатор закупівлі UA-2019-06-19-001443-b  
ID 269659aa15394fc1b9d7e02775704519  
Очікувана вартість закупівлі
2`000`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Національний університет "Львівська політехніка"  
Очікувана вартість закупівлі 2`000`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 500.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
19.06.19
Період уточнень
до 25.06.19
Період оскаржень
до 01.07.19
Подання пропозицій
до 05.07.19
Аукціон
08.07.19
Кваліфікація переможця
з 08.07.19
Пропозиції розглянуті
з 08.07.19
Завершена
23.07.19