Процедура закупівлі оголошена 19.06.2019 21:56. Дата останніх змін - 23.07.2019 10:53
М’ясо: М’ясо свинне охол.в/г; Шия свинна охолоджена; Полядвиця св.б/ребра зачищена охолоджена; Язик яловичий охолоджений; Серце яловиче охолоджене; Хвости яловичі охолоджені; Нирки яловичі охолоджені; Філе куряче охолоджене; Кури-бройлери тушки охолоджені; Курячі четвертинки охолоджені; Курячі бедра охолоджені; Печінка індика охолоджена; Курячі крильця охолоджені -
Ідентифікатор закупівлі | UA-2019-06-19-001443-b | |
ID | 269659aa15394fc1b9d7e02775704519 |
Очікувана вартість закупівлі
2`000`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | Національний університет "Львівська політехніка" | |
Очікувана вартість закупівлі | 2`000`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
Розмір мінімального кроку пониження ціни | 500.00 Гривня | |
Процедура закупівлі | Відкриті торги | |
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників | Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією |
Закупівля оголошена
19.06.19
Період уточнень
до 25.06.19
Період оскаржень
до 01.07.19
Подання пропозицій
до 05.07.19
Аукціон
08.07.19
Кваліфікація переможця
з 08.07.19
Пропозиції розглянуті
з 08.07.19
Завершена
23.07.19