Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 19.06.2019 21:56. Дата останніх змін - 23.07.2019 10:53

М’ясо: М’ясо свинне охол.в/г; Шия свинна охолоджена; Полядвиця св.б/ребра зачищена охолоджена; Язик яловичий охолоджений; Серце яловиче охолоджене; Хвости яловичі охолоджені; Нирки яловичі охолоджені; Філе куряче охолоджене; Кури-бройлери тушки охолоджені; Курячі четвертинки охолоджені; Курячі бедра охолоджені; Печінка індика охолоджена; Курячі крильця охолоджені -

Ідентифікатор закупівлі UA-2019-06-19-001443-b  
ID 269659aa15394fc1b9d7e02775704519  
Очікувана вартість закупівлі
2`000`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Національний університет "Львівська політехніка"  
Очікувана вартість закупівлі 2`000`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 500.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
19.06.19
Період уточнень
до 25.06.19
Період оскаржень
до 01.07.19
Подання пропозицій
до 05.07.19
Аукціон
08.07.19
Кваліфікація переможця
з 08.07.19
Пропозиції розглянуті
з 08.07.19
Завершена
23.07.19
Скарг в періоді уточнень/прийому пропозицій не зареєстровано