Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 23.12.2025 20:16. Дата останніх змін - 23.12.2025 20:16

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Окіст свинний з кісткою, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-23-023200-a  
ID 2393b7f82a4a48049d02ab85329d9c39  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-23-028056-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Очікувана вартість закупівлі 3`500`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
23.12.25
Подання пропозицій
до 26.12.25
Залишилось 2 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 10 календарні дні  

Специфікація закупівлі

1)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 32313, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 41в
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 6500 кілограм
2)
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 32313, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 41в
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 3500 кілограм
3)
Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 32313, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 41в
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2000 кілограм
4)
Окіст свинний з кісткою, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 32313, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 41в
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2500 кілограм
5)
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 32313, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 41в
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2500 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Договір м'ясо.doc
Завантажено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 20:14
Версія документу від: 23.12.2025 20:14
ID: cbc0e239b949421dbb2925f7542f25be
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 20:16
Версія документу від: 23.12.2025 20:16
ID: 2e2c304f570c4194b4a9aaa8df84d8ec

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
З шкірою Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: стегно
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: вирізка
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Окіст свинний з кісткою, охолоджений, ДС
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: окіст з кісткою
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Лопатка свинна без кістки, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: лопатка без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 23.12.2025 20:16  
Початок періоду прийому пропозицій 23.12.2025 20:16  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 26.12.2025 09:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 25921037  
Юридична адреса 32313, Україна, Хмельницька область, Кам'янець-Подільський р-н, місто Кам'янець-Подільський , пр.Грушевського будинок 41-В