Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 23.12.2025 20:16. Дата последних изменений - 25.12.2025 12:15

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Окіст свинний з кісткою, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

Идентификатор закупки UA-2025-12-23-023200-a  
ID 2393b7f82a4a48049d02ab85329d9c39  
Идентификатор плана UA-P-2025-12-23-028056-a  
Ожидаемая стоимость
3`500`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Ожидаемая стоимость 3`500`000.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
23.12.25
Прием предложений
до 26.12.25
Торги отменены
25.12.25

Условия оплаты согласно договора

Событие Поставка товара  
Тип оплаты Постоплата  
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) 100%  
Период 10 Календарные дни  

Спецификация закупки

1)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 32313, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 41в
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 6500 кілограм
2)
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 32313, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 41в
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 3500 кілограм
3)
Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 32313, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 41в
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 2000 кілограм
4)
Окіст свинний з кісткою, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 32313, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 41в
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 2500 кілограм
5)
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 32313, Україна, Хмельницька область, м. Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 41в
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Поставка товару здійснюється щоденно окрім вихідних днів до 07:00 ранку на склад Замовника. Обсяг поставки узгоджується із Замовником щоденно за допомогою телефонного зв’язку, або електронного листування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника (рефрижератор). Замовник не приймає товар у разі поставки його транспортним не обладнаним холодильним устаткуванням. Транспортні засоби для перевезення Товару не повинні використовуватися для перевезення інших продуктів харчування, повинні дотримуватися вимоги по товарному сусідству продуктів харчування.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 2500 кілограм

Тендерная документация

Проект договора
Договір м'ясо.doc
Загружено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 20:14
Версия документа от: 23.12.2025 20:14
ID: cbc0e239b949421dbb2925f7542f25be
Уведомление о закупке
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 20:16
Версия документа от: 23.12.2025 20:16
ID: 2e2c304f570c4194b4a9aaa8df84d8ec

?:tender item config

Oписание критериев

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Наявність кісток Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
З шкірою Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: філе
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
З шкірою Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Наявність кісток Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: стегно
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: вирізка
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Вид: яловичина
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Окіст свинний з кісткою, охолоджений, ДС
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: окіст з кісткою
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Лопатка свинна без кістки, охолоджена, Д
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: лопатка без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025

Даты и сроки

Дата публикации 23.12.2025 20:16  
Начало периода приема предложений 23.12.2025 20:16  
Окончание периода приема предложений 26.12.2025 09:00  
Дата проведения онлайн-аукциона ожидается  

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ЛІЦЕЙ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 25921037  
Юридический адрес 32313, Україна, Хмельницька область, Кам'янець-Подільський р-н, місто Кам'янець-Подільський , пр.Грушевського будинок 41-В