Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 23.12.2025 14:27. Дата останніх змін - 23.12.2025 14:27

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-23-013114-a  
ID f5ffcc86ae7c4d5897653aa754620761  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-23-005451-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Товар за якістю повинен відповідати нормам дитячого харчування, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. №771/97-ВР (зі змінами). Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Маркування. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту; маса брутто і/або нетто; умови зберігання (відносна вологість, температура); дата виготовлення та фасування; строк придатності до споживання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% до загального терміну придатності до споживання. Поставка товару здійснюється на підставі заявок Замовника на наступний робочий день від дня замовлення Замовника до 11:00 ранку окремими партіями. Поставка 1-2 рази на тиждень. Транспортні видатки враховані у ціну товару. Завантаження і розвантаження товару здійснюється силами, засобами та за рахунок Учасника. Водій, а також особи, які супроводжують товар у дорозі, здійснюють завантаження та розвантаження товару (вантажники, експедитори) повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду. Термін дії проходження медичного огляду повинен відповідати чинному законодавству. Медична (і) книжка (и) пред’являються Замовнику під час поставки товару. Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару. Всі витрати, пов’язані із заміною Товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання товару повинно супроводжуватись документами, що підтверджують його якість (декларація виробника або сертифікат якості/відповідності виробників або посвідчення/паспорт якості або висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо). Копії документів щодо якості, завірені належним чином, Учасник надає під час кожної поставки відповідальній особі, яка прийматиме товар

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ПЕЧЕНІЖИНСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  
Очікувана вартість закупівлі 468`450.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
23.12.25
Подання пропозицій
до 29.12.25
Залишилось 4 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 10 робочі дні  

Специфікація закупівлі

1)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 78273, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський р-н с-ще Печеніжин, вул. Незалежності, 11,12
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Товар за якістю повинен відповідати нормам дитячого харчування, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. №771/97-ВР (зі змінами). Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Маркування. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту; маса брутто і/або нетто; умови зберігання (відносна вологість, температура); дата виготовлення та фасування; строк придатності до споживання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% до загального терміну придатності до споживання. Поставка товару здійснюється на підставі заявок Замовника на наступний робочий день від дня замовлення Замовника до 11:00 ранку окремими партіями. Поставка 1-2 рази на тиждень. Транспортні видатки враховані у ціну товару. Завантаження і розвантаження товару здійснюється силами, засобами та за рахунок Учасника. Водій, а також особи, які супроводжують товар у дорозі, здійснюють завантаження та розвантаження товару (вантажники, експедитори) повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду. Термін дії проходження медичного огляду повинен відповідати чинному законодавству. Медична (і) книжка (и) пред’являються Замовнику під час поставки товару. Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару. Всі витрати, пов’язані із заміною Товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання товару повинно супроводжуватись документами, що підтверджують його якість (декларація виробника або сертифікат якості/відповідності виробників або посвідчення/паспорт якості або висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо). Копії документів щодо якості, завірені належним чином, Учасник надає під час кожної поставки відповідальній особі, яка прийматиме товар
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 270 кілограм
2)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 78273, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський р-н с-ще Печеніжин, вул. Незалежності, 11,12
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Товар за якістю повинен відповідати нормам дитячого харчування, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. №771/97-ВР (зі змінами). Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Маркування. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту; маса брутто і/або нетто; умови зберігання (відносна вологість, температура); дата виготовлення та фасування; строк придатності до споживання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% до загального терміну придатності до споживання. Поставка товару здійснюється на підставі заявок Замовника на наступний робочий день від дня замовлення Замовника до 11:00 ранку окремими партіями. Поставка 1-2 рази на тиждень. Транспортні видатки враховані у ціну товару. Завантаження і розвантаження товару здійснюється силами, засобами та за рахунок Учасника. Водій, а також особи, які супроводжують товар у дорозі, здійснюють завантаження та розвантаження товару (вантажники, експедитори) повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду. Термін дії проходження медичного огляду повинен відповідати чинному законодавству. Медична (і) книжка (и) пред’являються Замовнику під час поставки товару. Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару. Всі витрати, пов’язані із заміною Товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання товару повинно супроводжуватись документами, що підтверджують його якість (декларація виробника або сертифікат якості/відповідності виробників або посвідчення/паспорт якості або висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо). Копії документів щодо якості, завірені належним чином, Учасник надає під час кожної поставки відповідальній особі, яка прийматиме товар
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 270 кілограм
3)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 78273, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський р-н с-ще Печеніжин, вул. Незалежності, 11,12
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Товар за якістю повинен відповідати нормам дитячого харчування, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. №771/97-ВР (зі змінами). Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Маркування. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту; маса брутто і/або нетто; умови зберігання (відносна вологість, температура); дата виготовлення та фасування; строк придатності до споживання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% до загального терміну придатності до споживання. Поставка товару здійснюється на підставі заявок Замовника на наступний робочий день від дня замовлення Замовника до 11:00 ранку окремими партіями. Поставка 1-2 рази на тиждень. Транспортні видатки враховані у ціну товару. Завантаження і розвантаження товару здійснюється силами, засобами та за рахунок Учасника. Водій, а також особи, які супроводжують товар у дорозі, здійснюють завантаження та розвантаження товару (вантажники, експедитори) повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду. Термін дії проходження медичного огляду повинен відповідати чинному законодавству. Медична (і) книжка (и) пред’являються Замовнику під час поставки товару. Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару. Всі витрати, пов’язані із заміною Товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання товару повинно супроводжуватись документами, що підтверджують його якість (декларація виробника або сертифікат якості/відповідності виробників або посвідчення/паспорт якості або висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо). Копії документів щодо якості, завірені належним чином, Учасник надає під час кожної поставки відповідальній особі, яка прийматиме товар
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1170 кілограм

Тендерна документація

Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 14:27
Версія документу від: 23.12.2025 14:27
ID: 0b6874ea00da47598cdcb76978ef6693

Тендерна документація ЦЗО

Шаблон проекту договору ЦЗО
15000000.0001.01pdf

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 23.12.2025 14:27  
Початок періоду прийому пропозицій 23.12.2025 14:27  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 29.12.2025 09:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ПЕЧЕНІЖИНСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 20563403  
Юридична адреса 78274, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський р-н, с-ще Печеніжин, вул. НЕЗАЛЕЖНОСТІ, буд. 11, 12