Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 23.12.2025 14:27. Дата последних изменений - 23.12.2025 14:27

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

Идентификатор закупки UA-2025-12-23-013114-a  
ID f5ffcc86ae7c4d5897653aa754620761  
Идентификатор плана UA-P-2025-12-23-005451-a  
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Товар за якістю повинен відповідати нормам дитячого харчування, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. №771/97-ВР (зі змінами). Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Маркування. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту; маса брутто і/або нетто; умови зберігання (відносна вологість, температура); дата виготовлення та фасування; строк придатності до споживання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% до загального терміну придатності до споживання. Поставка товару здійснюється на підставі заявок Замовника на наступний робочий день від дня замовлення Замовника до 11:00 ранку окремими партіями. Поставка 1-2 рази на тиждень. Транспортні видатки враховані у ціну товару. Завантаження і розвантаження товару здійснюється силами, засобами та за рахунок Учасника. Водій, а також особи, які супроводжують товар у дорозі, здійснюють завантаження та розвантаження товару (вантажники, експедитори) повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду. Термін дії проходження медичного огляду повинен відповідати чинному законодавству. Медична (і) книжка (и) пред’являються Замовнику під час поставки товару. Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару. Всі витрати, пов’язані із заміною Товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання товару повинно супроводжуватись документами, що підтверджують його якість (декларація виробника або сертифікат якості/відповідності виробників або посвідчення/паспорт якості або висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо). Копії документів щодо якості, завірені належним чином, Учасник надає під час кожної поставки відповідальній особі, яка прийматиме товар

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика ПЕЧЕНІЖИНСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  
Ожидаемая стоимость 468`450.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
23.12.25
Прием предложений
до 29.12.25
Осталось3 дня. Спешите принять участие! Спешите принять участие!

Условия оплаты согласно договора

Событие Поставка товара  
Тип оплаты Постоплата  
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) 100%  
Период 10 Рабочие дни  

Спецификация закупки

1)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 78273, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський р-н с-ще Печеніжин, вул. Незалежності, 11,12
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Товар за якістю повинен відповідати нормам дитячого харчування, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. №771/97-ВР (зі змінами). Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Маркування. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту; маса брутто і/або нетто; умови зберігання (відносна вологість, температура); дата виготовлення та фасування; строк придатності до споживання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% до загального терміну придатності до споживання. Поставка товару здійснюється на підставі заявок Замовника на наступний робочий день від дня замовлення Замовника до 11:00 ранку окремими партіями. Поставка 1-2 рази на тиждень. Транспортні видатки враховані у ціну товару. Завантаження і розвантаження товару здійснюється силами, засобами та за рахунок Учасника. Водій, а також особи, які супроводжують товар у дорозі, здійснюють завантаження та розвантаження товару (вантажники, експедитори) повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду. Термін дії проходження медичного огляду повинен відповідати чинному законодавству. Медична (і) книжка (и) пред’являються Замовнику під час поставки товару. Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару. Всі витрати, пов’язані із заміною Товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання товару повинно супроводжуватись документами, що підтверджують його якість (декларація виробника або сертифікат якості/відповідності виробників або посвідчення/паспорт якості або висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо). Копії документів щодо якості, завірені належним чином, Учасник надає під час кожної поставки відповідальній особі, яка прийматиме товар
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 270 кілограм
2)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 78273, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський р-н с-ще Печеніжин, вул. Незалежності, 11,12
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Товар за якістю повинен відповідати нормам дитячого харчування, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. №771/97-ВР (зі змінами). Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Маркування. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту; маса брутто і/або нетто; умови зберігання (відносна вологість, температура); дата виготовлення та фасування; строк придатності до споживання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% до загального терміну придатності до споживання. Поставка товару здійснюється на підставі заявок Замовника на наступний робочий день від дня замовлення Замовника до 11:00 ранку окремими партіями. Поставка 1-2 рази на тиждень. Транспортні видатки враховані у ціну товару. Завантаження і розвантаження товару здійснюється силами, засобами та за рахунок Учасника. Водій, а також особи, які супроводжують товар у дорозі, здійснюють завантаження та розвантаження товару (вантажники, експедитори) повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду. Термін дії проходження медичного огляду повинен відповідати чинному законодавству. Медична (і) книжка (и) пред’являються Замовнику під час поставки товару. Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару. Всі витрати, пов’язані із заміною Товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання товару повинно супроводжуватись документами, що підтверджують його якість (декларація виробника або сертифікат якості/відповідності виробників або посвідчення/паспорт якості або висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо). Копії документів щодо якості, завірені належним чином, Учасник надає під час кожної поставки відповідальній особі, яка прийматиме товар
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 270 кілограм
3)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 78273, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський р-н с-ще Печеніжин, вул. Незалежності, 11,12
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Товар за якістю повинен відповідати нормам дитячого харчування, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. №771/97-ВР (зі змінами). Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Маркування. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту; маса брутто і/або нетто; умови зберігання (відносна вологість, температура); дата виготовлення та фасування; строк придатності до споживання. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% до загального терміну придатності до споживання. Поставка товару здійснюється на підставі заявок Замовника на наступний робочий день від дня замовлення Замовника до 11:00 ранку окремими партіями. Поставка 1-2 рази на тиждень. Транспортні видатки враховані у ціну товару. Завантаження і розвантаження товару здійснюється силами, засобами та за рахунок Учасника. Водій, а також особи, які супроводжують товар у дорозі, здійснюють завантаження та розвантаження товару (вантажники, експедитори) повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду. Термін дії проходження медичного огляду повинен відповідати чинному законодавству. Медична (і) книжка (и) пред’являються Замовнику під час поставки товару. Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару. Всі витрати, пов’язані із заміною Товару неналежної якості несе Постачальник. Постачання товару повинно супроводжуватись документами, що підтверджують його якість (декларація виробника або сертифікат якості/відповідності виробників або посвідчення/паспорт якості або висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо). Копії документів щодо якості, завірені належним чином, Учасник надає під час кожної поставки відповідальній особі, яка прийматиме товар
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1170 кілограм

Тендерная документация

Уведомление о закупке
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 14:27
Версия документа от: 23.12.2025 14:27
ID: 0b6874ea00da47598cdcb76978ef6693

?:empty template doc
15000000.0001.01pdf

?:tender item config

Oписание критериев

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Вид: яловичина
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Наявність кісток Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
З шкірою Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: філе
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025

Даты и сроки

Дата публикации 23.12.2025 14:27  
Начало периода приема предложений 23.12.2025 14:27  
Окончание периода приема предложений 29.12.2025 09:00  
Дата проведения онлайн-аукциона ожидается  

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика ПЕЧЕНІЖИНСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 20563403  
Юридический адрес 78274, Україна, Івано-Франківська область, Коломийський р-н, с-ще Печеніжин, вул. НЕЗАЛЕЖНОСТІ, буд. 11, 12