Процедура закупівлі оголошена 21.12.2025 19:36. Дата останніх змін - 24.12.2025 00:08
ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо (Курятина; Свинина; Яловичина)
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-12-21-001629-a | |
| ID | fd48a73e374e40728c11c1e5e3b0aa91 | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2025-12-21-001986-a |
Очікувана вартість закупівлі
41`500.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Поставка до 27.12.2025 року
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ВІЛЬХОВЕЦЬКО-ЛАЗІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВІЛЬХОВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
| Очікувана вартість закупівлі | 41`500.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
21.12.25
Подання пропозицій
до 24.12.25
Кваліфікація переможця
з 24.12.25
Пропозиції розглянуті
з 24.12.25
Умови оплати згідно із договором
| Подія | Поставка товару | |
| Тип оплати | Післяплата | |
| Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
| Період | 90 календарні дні |
Специфікація закупівлі
| 1) |
Курятина
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 90544, Україна, Закарпатська область, с. Вільхівці-Лази, вул. Шевченка, будинок 156
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 27.12.2025
Умови поставки: Поставка до 27.12.2025 року
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 75 кілограм
|
| 2) |
Свинина
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 90544, Україна, Закарпатська область, с. Вільхівці-Лази, вул. Шевченка, будинок 156
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 27.12.2025
Умови поставки: Поставка до 27.12.2025 року
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 50 кілограм
|
| 3) |
Яловичина
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 90544, Україна, Закарпатська область, с. Вільхівці-Лази, вул. Шевченка, будинок 156
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 27.12.2025
Умови поставки: Поставка до 27.12.2025 року
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 20 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Проєкт договору Мясо.rtf
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 21.12.2025 19:34
Версія документу від: 21.12.2025 19:34
ID: 5782261c391b4155b6cf9aae9fbf65e5
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 21.12.2025 19:36
Версія документу від: 21.12.2025 19:36
ID: b53875289c2747e1b06d1e06754ff865
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Вид пакування: вакуумне
Категорія: перша
Наявність кісток Очікуване значення: ні
З шкірою Очікуване значення: ні
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
Вид: яловичина
|
Дати та строки
| Дата публікації | 21.12.2025 19:36 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 21.12.2025 19:36 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 24.12.2025 00:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ВІЛЬХОВЕЦЬКО-ЛАЗІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВІЛЬХОВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 25452476 |
| Юридична адреса | 90544, Україна, Закарпатська область, с. Вільхівці-Лази, вул. Шевченка, будинок 156 |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття 24.12.2025 00:00
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
Протокол розкриття
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
1
39`624.25
Гривня з ПДВ
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування, 1 кг
214.99 Гривня без ПДВ
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
270.00 Гривня без ПДВ
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, вакуумне пакування, 1 кг
500.00 Гривня без ПДВ
Переможець
24.12.2025 00:08
Повідомлення про намір укласти договір
ФОП "ЦІРИК МИХАЙЛО МИХАЙЛОВИЧ"
Код ЄДРПОУ: 2490912356
39`624.25
Гривня з ПДВ
24.12.2025
00:08
