Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 21.12.2025 19:36. Дата останніх змін - 24.12.2025 00:08

ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо (Курятина; Свинина; Яловичина)

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-21-001629-a  
ID fd48a73e374e40728c11c1e5e3b0aa91  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-21-001986-a  
Очікувана вартість закупівлі
41`500.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Поставка до 27.12.2025 року

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ВІЛЬХОВЕЦЬКО-ЛАЗІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВІЛЬХОВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Очікувана вартість закупівлі 41`500.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
21.12.25
Подання пропозицій
до 24.12.25
Кваліфікація переможця
з 24.12.25
Пропозиції розглянуті
з 24.12.25

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 90 календарні дні  

Специфікація закупівлі

1)
Курятина
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 90544, Україна, Закарпатська область, с. Вільхівці-Лази, вул. Шевченка, будинок 156
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 27.12.2025
Умови поставки: Поставка до 27.12.2025 року
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 75 кілограм
2)
Свинина
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 90544, Україна, Закарпатська область, с. Вільхівці-Лази, вул. Шевченка, будинок 156
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 27.12.2025
Умови поставки: Поставка до 27.12.2025 року
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 50 кілограм
3)
Яловичина
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 90544, Україна, Закарпатська область, с. Вільхівці-Лази, вул. Шевченка, будинок 156
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 27.12.2025
Умови поставки: Поставка до 27.12.2025 року
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 20 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проєкт договору Мясо.rtf
Завантажено в ЦБД Prozorro: 21.12.2025 19:34
Версія документу від: 21.12.2025 19:34
ID: 5782261c391b4155b6cf9aae9fbf65e5
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 21.12.2025 19:36
Версія документу від: 21.12.2025 19:36
ID: b53875289c2747e1b06d1e06754ff865

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Курятина
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Вид пакування: вакуумне
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Свинина
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Яловичина
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 21.12.2025 19:36  
Початок періоду прийому пропозицій 21.12.2025 19:36  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 24.12.2025 00:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ВІЛЬХОВЕЦЬКО-ЛАЗІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВІЛЬХОВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 25452476  
Юридична адреса 90544, Україна, Закарпатська область, с. Вільхівці-Лази, вул. Шевченка, будинок 156  

Реєстр пропозицій

Дата і час розкриття 24.12.2025 00:00
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
1
ФОП "ЦІРИК МИХАЙЛО МИХАЙЛОВИЧ"
ID: 36e3de487d0a4eb8bb5382b62242be19
39`624.25
Гривня з ПДВ

Протокол розкриття

Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
1
39`624.25
Гривня з ПДВ

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування, 1 кг

214.99 Гривня без ПДВ

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

270.00 Гривня без ПДВ

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, вакуумне пакування, 1 кг

500.00 Гривня без ПДВ
Переможець
24.12.2025 00:08

Повідомлення про намір укласти договір

Учасник
Остаточна пропозиція
Дата та час публікації
ФОП "ЦІРИК МИХАЙЛО МИХАЙЛОВИЧ"
Код ЄДРПОУ: 2490912356
39`624.25
Гривня з ПДВ
24.12.2025
00:08