Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 25.06.2018 16:52. Дата останніх змін - 27.07.2018 14:45

1551 Молоко пастеризоване 2,6% -

Ідентифікатор закупівлі UA-2018-06-25-001732-a  
ID c1b32e23e06e44e7be30ddd0b4640244  
Загальна очікувана вартість закупівлі
137`800.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Молоко пастеризоване 2,5-3,2 %, поліетиленовий пакет 1000 г, ДСТУ 2661:2010 , термін зберігання - 6 діб, наявність ветеринарного свідоцтва (серія, дата видачі). Завоз 2 рази на тиждень (вівторок, п ятниця).

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КМКЛ №1  
Загальна очікувана вартість закупівлі 137`800.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Спрощені закупівлі  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
25.06.18
Період уточнень
до 29.06.18
Подання пропозицій
до 04.07.18
Аукціон
05.07.18
Кваліфікація переможця
з 05.07.18
Пропозиції розглянуті
з 06.07.18
Завершена
27.07.18
27.06.2018, 08:44
ТУ У
Загальне запитання щодо оголошення
Доброго дня!
Чому ДЕРЖАВНІ закупівлі товару здійснюються за ТУ У, а не за державними стандартами (ДСТУ)?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 27.06.2018, 10:09)
Доброго дня! Так, за ДСТУ 3662-97 «Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі».
27.06.2018, 10:38
ДСТУ
Загальне запитання щодо оголошення
Цей стандарт поширюється на незбиране сире коров'яче молоко під час закупівлі у молочних ферм, колективних сільськогосподарських підприємств, приватних і фермерських господарств незалежно від форм власності та видів діяльності, підприємствами з перероблення молока, підприємствами-покупцями молока та приватними підприємцями і призначено до переробки на молочні продукти.
Вам потрібне молоко сире? Чи все-таки пастеризоване?? На пастеризоване молоко інше ДСТУ!!!
А за даним ДСТУ можемо запропонувати Вам молоко в «бідончику 40 літровому», воно Вам потрібне???
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 27.06.2018, 14:05)
ДСТУ 2661:2010
27.06.2018, 11:28
Технічні вимоги
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний Замовник, чим Ви керуєтесь, прописавши жирність 2,6%? Основні стандарти молока пастеризованого це 2,5% і 3,2% жирності. А недобросовісні виробники, у свій час, почали змінювати жирність, щоб уникнути державного регулювання цін.
Також згідно ДСТУ 2661:2010 молоко вимірюється у вазі (грами), а не у об'ємі (літри).
Тому вимагаємо від Вас внести зміни:
1. прописавши відповідне ДСТУ 2661:2010.
2. жирність 2,5%, або, наприклад: 2,5% - 3,2%.
3. Вагу пакета 1000г.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 27.06.2018, 14:05)
Зміни внесено, дякуємо.
27.06.2018, 15:30
Вимоги закупівлі
Загальне запитання щодо оголошення
Доброго дня!
У вимогах закупівлі вказано, що Вам потрібно "Молоко коров’яче незбиране 2,6%", термін зберігання - 6 діб,поліетиленовий пакет 1 л., виготовлене згідно ДСТУ 3662-97".
Зверніть увагу на те, що згідно ДСТУ 3662-97 "Молоко коров’яче незбиране" Масова частка жиру та масова частка білку в молоці повинні відповідати базисним нормам, які затверджені Кабінетом Міністрів України. у встановленому порядку. В Україні встановлені базисні показники жиру – 3,4 %, білку – 3,0 %..
Просимо внести зміни у вимоги закупівлі, а саме:
1) Молоко коров'яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 2,6% виготовлене згідно ДСТУ 2661:2010;
2)Термін зберігання 72 години (Згідно ДСТУ 2661:2010 Молоко пастеризоване зберігають за температури (4 ± 2) °С, у пакетах з поліетиленової плівки — не більше ніж 72 год.);
3) Об'єм 0,9-1,0 л. у пакетах з поліетиленової плівки.
Для ознайомлення додаємо інформацію з ДСТУ 2661:2010 МОЛОКО КОРОВ’ЯЧЕ ПИТНЕ:
Правила зберігання:
1)Молоко пастеризоване та пряжене зберігають за температури (4 ± 2) °С:
-у пакетах з поліетиленової плівки — не більше ніж 72 год;
-у пакетах з комбінованого матеріалу, пляшках з полімерних матеріалів — не більше ніж 7 діб.
2)Молоко стерилізоване та ультрапастеризоване зберігають за температури від 1 °С до 25 °С за відсутності сонячного світла:
-для молока ультрапастеризованого — не більше ніж 45 діб;
-для молока стерилізованого — не більше ніж 90 діб.
Строки придатності питного молока може встановлювати виробник (залежно від якості сировини, рівня технології виробництва, характеристик обладнання, умов фасування та властивостей пакувальних матеріалів) за умов відповідності питного молока вимогам цього стандарту та погодження цих строків з центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 27.06.2018, 15:56)
ДСТУ 2661:2010