Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 25.06.2018 16:52. Дата последних изменений - 27.07.2018 14:45

1551 Молоко пастеризоване 2,6% -

Идентификатор закупки UA-2018-06-25-001732-a  
ID c1b32e23e06e44e7be30ddd0b4640244  
Общая ожидаемая стоимость закупки
137`800.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Молоко пастеризоване 2,5-3,2 %, поліетиленовий пакет 1000 г, ДСТУ 2661:2010 , термін зберігання - 6 діб, наявність ветеринарного свідоцтва (серія, дата видачі). Завоз 2 рази на тиждень (вівторок, п ятниця).

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика КМКЛ №1  
Общая ожидаемая стоимость закупки 137`800.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Упращенные/Допороговые закупки  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Закупка объявлена
25.06.18
Период уточнений
до 29.06.18
Прием предложений
до 04.07.18
Аукцион
05.07.18
Квалификация
с05.07.18
Предложения рассмотрены
с06.07.18
Завершен
27.07.18
27.06.2018, 08:44
ТУ У
Общий вопрос о закупке
Доброго дня!
Чому ДЕРЖАВНІ закупівлі товару здійснюються за ТУ У, а не за державними стандартами (ДСТУ)?
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован27.06.2018, 10:09)
Доброго дня! Так, за ДСТУ 3662-97 «Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі».
27.06.2018, 10:38
ДСТУ
Общий вопрос о закупке
Цей стандарт поширюється на незбиране сире коров'яче молоко під час закупівлі у молочних ферм, колективних сільськогосподарських підприємств, приватних і фермерських господарств незалежно від форм власності та видів діяльності, підприємствами з перероблення молока, підприємствами-покупцями молока та приватними підприємцями і призначено до переробки на молочні продукти.
Вам потрібне молоко сире? Чи все-таки пастеризоване?? На пастеризоване молоко інше ДСТУ!!!
А за даним ДСТУ можемо запропонувати Вам молоко в «бідончику 40 літровому», воно Вам потрібне???
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован27.06.2018, 14:05)
ДСТУ 2661:2010
27.06.2018, 11:28
Технічні вимоги
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовник, чим Ви керуєтесь, прописавши жирність 2,6%? Основні стандарти молока пастеризованого це 2,5% і 3,2% жирності. А недобросовісні виробники, у свій час, почали змінювати жирність, щоб уникнути державного регулювання цін.
Також згідно ДСТУ 2661:2010 молоко вимірюється у вазі (грами), а не у об'ємі (літри).
Тому вимагаємо від Вас внести зміни:
1. прописавши відповідне ДСТУ 2661:2010.
2. жирність 2,5%, або, наприклад: 2,5% - 3,2%.
3. Вагу пакета 1000г.
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован27.06.2018, 14:05)
Зміни внесено, дякуємо.
27.06.2018, 15:30
Вимоги закупівлі
Общий вопрос о закупке
Доброго дня!
У вимогах закупівлі вказано, що Вам потрібно "Молоко коров’яче незбиране 2,6%", термін зберігання - 6 діб,поліетиленовий пакет 1 л., виготовлене згідно ДСТУ 3662-97".
Зверніть увагу на те, що згідно ДСТУ 3662-97 "Молоко коров’яче незбиране" Масова частка жиру та масова частка білку в молоці повинні відповідати базисним нормам, які затверджені Кабінетом Міністрів України. у встановленому порядку. В Україні встановлені базисні показники жиру – 3,4 %, білку – 3,0 %..
Просимо внести зміни у вимоги закупівлі, а саме:
1) Молоко коров'яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 2,6% виготовлене згідно ДСТУ 2661:2010;
2)Термін зберігання 72 години (Згідно ДСТУ 2661:2010 Молоко пастеризоване зберігають за температури (4 ± 2) °С, у пакетах з поліетиленової плівки — не більше ніж 72 год.);
3) Об'єм 0,9-1,0 л. у пакетах з поліетиленової плівки.
Для ознайомлення додаємо інформацію з ДСТУ 2661:2010 МОЛОКО КОРОВ’ЯЧЕ ПИТНЕ:
Правила зберігання:
1)Молоко пастеризоване та пряжене зберігають за температури (4 ± 2) °С:
-у пакетах з поліетиленової плівки — не більше ніж 72 год;
-у пакетах з комбінованого матеріалу, пляшках з полімерних матеріалів — не більше ніж 7 діб.
2)Молоко стерилізоване та ультрапастеризоване зберігають за температури від 1 °С до 25 °С за відсутності сонячного світла:
-для молока ультрапастеризованого — не більше ніж 45 діб;
-для молока стерилізованого — не більше ніж 90 діб.
Строки придатності питного молока може встановлювати виробник (залежно від якості сировини, рівня технології виробництва, характеристик обладнання, умов фасування та властивостей пакувальних матеріалів) за умов відповідності питного молока вимогам цього стандарту та погодження цих строків з центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я.
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован27.06.2018, 15:56)
ДСТУ 2661:2010