Процедура закупівлі оголошена 16.02.2023 15:15. Дата останніх змін - 27.02.2023 11:28
Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, Стегно куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2023-02-16-010944-a | |
| ID | fc43566b772b4b9cb2382bcbfbb959e0 | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2023-01-26-006197-b |
Очікувана вартість закупівлі
210`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Тернопільський навчально-реабілітаційний центр Тернопільської обласної ради | |
| Очікувана вартість закупівлі | 210`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
16.02.23
Подання пропозицій
до 22.02.23
Кваліфікація переможця
з 22.02.23
Пропозиції розглянуті
з 22.02.23
Завершена
27.02.23
Специфікація закупівлі
| 1) |
Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46023, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2023
Умови поставки: Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 650 кілограм
|
| 2) |
Стегно куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46023, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2023
Умови поставки: Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
|
| 3) |
Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46023, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2023
Умови поставки: Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Проект договору Договір мясо.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.02.2023 15:15
Версія документу від: 16.02.2023 15:15
ID: 6b54901eb93c436c9c0a62aaa4592876
|
![]() |
Нетипізований документ
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.02.2023 15:22
Версія документу від: 16.02.2023 15:22
ID: 266c2cc79f2f4ba4936b4a253178894d
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Технічні характеристики
Термічний стан Очікуване значення: охолоджене
Частина Очікуване значення: лопатка
Вага Мінімальне значення: 1 кг
Категорія Очікуване значення: 1
Відповідність ДСТУ Очікуване значення: 4590
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Стегно куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Технічні характеристики
Найменування Очікуване значення: Стегно куряче
Зберігання Очікуване значення: охолоджене
Фасовка Очікуване значення: вагове
Вага Мінімальне значення: 1 кг
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: так
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Технічні характеристики
Найменування Очікуване значення: Філе куряче
Зберігання Очікуване значення: охолоджене
Фасовка Очікуване значення: вагове
Вага Мінімальне значення: 1 кг
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: так
|
Дати та строки
| Дата публікації | 16.02.2023 15:22 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 16.02.2023 15:22 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 22.02.2023 08:30 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Тернопільський навчально-реабілітаційний центр Тернопільської обласної ради |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 21157160 |
| Юридична адреса | 46023, Україна, Тернопільська область, Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6 |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття 22.02.2023 08:31
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
1
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ КОСТЮК ВІТАЛІЙ ІВАНОВИЧ
ID: 9a1c5304ae8a4ed09002586f2b5050d9
169`250.00
Гривня з ПДВ
Протокол розкриття
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
Повідомлення про намір укласти договір
ФОП "ГАЛАВАН РОМАН СТЕПАНОВИЧ"
Код ЄДРПОУ: 2302618272
159`100.00
Гривня з ПДВ
22.02.2023
16:03
Укладені договори
Номер договору
1511/02
Дата підписання
27.02.2023
Дата початку дії
27.02.2023
Дата завершення дії
31.12.2023
Ціна договору
159`100.00 Гривня без ПДВ
