Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 16.02.2023 15:15. Дата останніх змін - 27.02.2023 11:28

Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, Стегно куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143

Ідентифікатор закупівлі UA-2023-02-16-010944-a  
ID fc43566b772b4b9cb2382bcbfbb959e0  
Ідентифікатор плану UA-P-2023-01-26-006197-b  
Очікувана вартість закупівлі
210`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Тернопільський навчально-реабілітаційний центр Тернопільської обласної ради  
Очікувана вартість закупівлі 210`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
16.02.23
Подання пропозицій
до 22.02.23
Кваліфікація переможця
з 22.02.23
Пропозиції розглянуті
з 22.02.23
Завершена
27.02.23

Специфікація закупівлі

1)
Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46023, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2023
Умови поставки: Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 650 кілограм
2)
Стегно куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46023, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2023
Умови поставки: Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
3)
Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46023, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2023
Умови поставки: Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проект договору Договір мясо.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.02.2023 15:15
Версія документу від: 16.02.2023 15:15
ID: 6b54901eb93c436c9c0a62aaa4592876
Нетипізований документ
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.02.2023 15:22
Версія документу від: 16.02.2023 15:22
ID: 266c2cc79f2f4ba4936b4a253178894d

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні характеристики предмета закупівлі
Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Критерій відноситься до предмету закупівлі Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія,
Технічні характеристики
Термічний стан Очікуване значення: охолоджене
Частина Очікуване значення: лопатка
Вага Мінімальне значення: 1 кг
Категорія Очікуване значення: 1
Відповідність ДСТУ Очікуване значення: 4590
Технічні характеристики предмета закупівлі
Стегно куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Критерій відноситься до предмету закупівлі Стегно куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ
Технічні характеристики
Найменування Очікуване значення: Стегно куряче
Зберігання Очікуване значення: охолоджене
Фасовка Очікуване значення: вагове
Вага Мінімальне значення: 1 кг
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: так
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 31
Технічні характеристики
Найменування Очікуване значення: Філе куряче
Зберігання Очікуване значення: охолоджене
Фасовка Очікуване значення: вагове
Вага Мінімальне значення: 1 кг
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: так

Дати та строки

Дата публікації 16.02.2023 15:22  
Початок періоду прийому пропозицій 16.02.2023 15:22  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 22.02.2023 08:30  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Тернопільський навчально-реабілітаційний центр Тернопільської обласної ради  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 21157160  
Юридична адреса 46023, Україна, Тернопільська область, Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6  

Реєстр пропозицій

Дата і час розкриття 22.02.2023 08:31
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
1
169`250.00
Гривня з ПДВ
2
ФОП ПРУСІК ОКСАНА ЮРІЇВНА
ID: dfc12fd52751496f8499434836dd16aa
179`250.00
Гривня з ПДВ
3
ФОП "ГАЛАВАН РОМАН СТЕПАНОВИЧ"
ID: d4ad272b0de8445f8cb829006d5e4bfb
159`100.00
Гривня з ПДВ
4
ФОП "КУШНІР ІВАН МИХАЙЛОВИЧ"
ID: 92e07e06d5674738bc5fc846a5d1b121
165`100.00
Гривня з ПДВ

Протокол розкриття

Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
1
159`100.00
Гривня з ПДВ
Переможець
22.02.2023 16:03
2
165`100.00
Гривня з ПДВ
Не розглядався
3
169`250.00
Гривня з ПДВ
Не розглядався
4
179`250.00
Гривня з ПДВ
Не розглядався

Повідомлення про намір укласти договір

Учасник
Остаточна пропозиція
Дата та час публікації
ФОП "ГАЛАВАН РОМАН СТЕПАНОВИЧ"
Код ЄДРПОУ: 2302618272
159`100.00
Гривня з ПДВ
22.02.2023
16:03

Укладені договори

Номер договору
1511/02
Дата підписання
27.02.2023
Дата початку дії
27.02.2023
Дата завершення дії
31.12.2023
Ціна договору
159`100.00 Гривня без ПДВ