Процедура закупки объявлена 16.02.2023 15:15. Дата последних изменений - 27.02.2023 11:28
Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, Стегно куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
| Идентификатор закупки | UA-2023-02-16-010944-a | |
| ID | fc43566b772b4b9cb2382bcbfbb959e0 | |
| Идентификатор плана | UA-P-2023-01-26-006197-b |
Ожидаемая стоимость
210`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | Тернопільський навчально-реабілітаційний центр Тернопільської обласної ради | |
| Ожидаемая стоимость | 210`000.00 Гривна (с НДС) | |
| Процедура закупки | Запрос цены предложения | |
| Вид предмета закупки: | Закупка товаров |
Закупка объявлена
16.02.23
Прием предложений
до 22.02.23
Квалификация
с22.02.23
Предложения рассмотрены
с22.02.23
Завершен
27.02.23
Спецификация закупки
| 1) |
Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 46023, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2023
Информация по поставке партиями: Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 650 кілограм
|
| 2) |
Стегно куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 46023, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2023
Информация по поставке партиями: Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 300 кілограм
|
| 3) |
Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 46023, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2023
Информация по поставке партиями: Свинина охолоджена (лопатка, задня частина) - повинно бути охолодженим без кістки. Без заморожування одержано від забою здорової тварини, заготовленої у господарстві і адміністративній території, вільних від хвороб тварин. Товар має бути вітчизняного, натурального походження. Дозволяється до постачання тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи держпродспоживслужби та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. М'ясо повинно мати ветеринарне клеймо. М'ясо повинно бути середньої вгодованості, без ознак пошкоджень та дефектів. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без глибоких надрізів м’язової тканини (не більше 10 мм.) М'ясо свіже чи охолоджене має бути вільне від кісточок. Зовнішній вигляд, запах і колір притаманний даному виду сировини. М’язи пружні, еластичні, поверхня не зволожена. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. М'ясо має блідо-рожевий колір, ніжну і м’яку консистенцію, дрібнозернисту структуру з прошарком жиру на розрізі. На розрізі м'ясо повинно бути злегка вологе, але не липке, не прилипає до пальців. При ощупуванні поверхні рука залишається сухою. Консистенція на розрізі щільна та еластична. Підшкірний жир білого або блідо-рожевого кольору. Ямки від на жаття пальцем швидко вирівнюються. Шматки не повинні мати ушкоджень поверхні, кровопідтеч. Не допускається наявність згустків крові, пошкоджень поверхні, забруднень, зміна кольору. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДУСТу). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Філе куряче охолоджене - повинно бути вищого ґатунку (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, якщо натиснути пальцем то ямка, яка утворилась повинна швидко вирівнюватись. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Стегно куряче охолоджене – повинна бути вищого ґатунку, тільки охолоджена, мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М'ясо повинно бути добре обезкровлені, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Повинно поступати тільки свіже та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкірний внутрішній жир. М’язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ та ТТУ які розроблені на основі діючого ГОСТу або ДСТУ). Без ГМО. Пакування – вакуумна упаковка. Вага упакованого м’яса до 3 кг. Поставка товару здійснюється 2-3 разів на тиждень малими партіями (крім суботи та неділі) до 12.00 год. у навчальний період (у зв’язку з відсутністю умов для зберігання у закладі) відповідно до заявки покупця.
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 300 кілограм
|
Тендерная документация
![]() |
Проект договора
Проект договору Договір мясо.docx
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 16.02.2023 15:15
Версия документа от: 16.02.2023 15:15
ID: 6b54901eb93c436c9c0a62aaa4592876
|
![]() |
Нетипизированный документ
sign.p7s
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 16.02.2023 15:22
Версия документа от: 16.02.2023 15:22
ID: 266c2cc79f2f4ba4936b4a253178894d
|
?:tender item config
▼Oписание критериев
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590
Технічні характеристики
Термічний стан Ожидаемое значение: охолоджене
Частина Ожидаемое значение: лопатка
Вага Минимальное значение: 1 кг
Категорія Ожидаемое значение: 1
Відповідність ДСТУ Ожидаемое значение: 4590
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Стегно куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Технічні характеристики
Найменування Ожидаемое значение: Стегно куряче
Зберігання Ожидаемое значение: охолоджене
Фасовка Ожидаемое значение: вагове
Вага Минимальное значение: 1 кг
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: так
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143
Технічні характеристики
Найменування Ожидаемое значение: Філе куряче
Зберігання Ожидаемое значение: охолоджене
Фасовка Ожидаемое значение: вагове
Вага Минимальное значение: 1 кг
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: так
|
Даты и сроки
| Дата публикации | 16.02.2023 15:22 | |
| Начало периода приема предложений | 16.02.2023 15:22 | |
| Окончание периода приема предложений | 22.02.2023 08:30 | |
| Дата проведения онлайн-аукциона | ожидается |
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | Тернопільський навчально-реабілітаційний центр Тернопільської обласної ради |
| Код в ЕГРПОУ / ИНН | 21157160 |
| Юридический адрес | 46023, Україна, Тернопільська область, Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 6 |
Реестр предложений
Дата и время раскрытия 22.02.2023 08:31
№
Участник
Начальное предложение
Ценовое предложение
Документы
1
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ КОСТЮК ВІТАЛІЙ ІВАНОВИЧ
ID: 9a1c5304ae8a4ed09002586f2b5050d9
169`250.00
Гривна с НДС
Квалификация участников
№
Участник
Ценовое предложение
Статус
Документы
Сообщение о намерении заключить договор
Участник
Окончательное предложение
Дата и время публикации
ФОП "ГАЛАВАН РОМАН СТЕПАНОВИЧ"
Код ЕГРПОУ:2302618272
159`100.00
Гривна с НДС
22.02.2023
16:03
Заключенные договоры
Номер договора
1511/02
Дата подписания
27.02.2023
Дата начала действия
27.02.2023
Дата завершения действия
31.12.2023
Цена договора
159`100.00 Гривна без НДС
