Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 17.11.2017 21:28. Дата останніх змін - 27.12.2017 16:57

Молоко коров’яче та молоко згущене -

Ідентифікатор закупівлі UA-2017-11-17-001939-b  
ID cf15af3abef240649844d54de39648a0  
Очікувана вартість закупівлі
786`570.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ СОКАЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Очікувана вартість закупівлі 786`570.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 7`865.70 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
17.11.17
Період уточнень
до 24.11.17
Період оскаржень
до 30.11.17
Подання пропозицій
до 04.12.17
Аукціон
05.12.17
Кваліфікація переможця
з 05.12.17
Пропозиції розглянуті
з 08.12.17
Завершена
27.12.17
20.11.2017, 14:28
Додати в додатку№3 п.1
Загальне запитання щодо оголошення
копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, HACCP ), зареєстрованого в ННРУ (Незалежних Національних Реєстрах України).
"ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII
22 липня 2014 року
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів
пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів;
НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 20.11.2017, 16:18)
Добрий день.Ваше запитання не зрозуміле, перефразуйте цого будь ласка