Процедура закупки объявлена 17.11.2017 21:28. Дата последних изменений - 27.12.2017 16:57
Молоко коров’яче та молоко згущене -
Идентификатор закупки | UA-2017-11-17-001939-b | |
ID | cf15af3abef240649844d54de39648a0 |
Ожидаемая стоимость
786`570.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
Заказчик (Проводит закупку)
Наименование заказчика | ВІДДІЛ ОСВІТИ СОКАЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
Ожидаемая стоимость | 786`570.00 Гривна (с НДС) | |
Минимальный шаг снижения цены | 7`865.70 Гривна | |
Процедура закупки | Открытые торги | |
Метод оценки тендерных предложений участников | Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением |
Закупка объявлена
17.11.17
Период уточнений
до 24.11.17
Период обжалования
до 30.11.17
Прием предложений
до 04.12.17
Аукцион
05.12.17
Квалификация
с05.12.17
Предложения рассмотрены
с08.12.17
Завершен
27.12.17
20.11.2017, 14:28
Додати в додатку№3 п.1
Общий вопрос о закупке
копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, HACCP ), зареєстрованого в ННРУ (Незалежних Національних Реєстрах України).
"ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII
22 липня 2014 року
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів
пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів;
НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
"ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII
22 липня 2014 року
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів
пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів;
НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован20.11.2017, 16:18)
Добрий день.Ваше запитання не зрозуміле, перефразуйте цого будь ласка