Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 17.11.2017 21:28. Дата последних изменений - 27.12.2017 16:57

Молоко коров’яче та молоко згущене -

Идентификатор закупки UA-2017-11-17-001939-b  
ID cf15af3abef240649844d54de39648a0  
Ожидаемая стоимость
786`570.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика ВІДДІЛ ОСВІТИ СОКАЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Ожидаемая стоимость 786`570.00 Гривна (с НДС)  
Минимальный шаг снижения цены 7`865.70 Гривна  
Процедура закупки Открытые торги  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Закупка объявлена
17.11.17
Период уточнений
до 24.11.17
Период обжалования
до 30.11.17
Прием предложений
до 04.12.17
Аукцион
05.12.17
Квалификация
с05.12.17
Предложения рассмотрены
с08.12.17
Завершен
27.12.17
20.11.2017, 14:28
Додати в додатку№3 п.1
Общий вопрос о закупке
копію сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, HACCP ), зареєстрованого в ННРУ (Незалежних Національних Реєстрах України).
"ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII
22 липня 2014 року
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів
пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів;
НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован20.11.2017, 16:18)
Добрий день.Ваше запитання не зрозуміле, перефразуйте цого будь ласка