Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 11.11.2021 17:46. Дата останніх змін - 01.02.2022 00:02

Виконання проектно-вишукувальних робіт, науково-проектних робіт «Реконструкція будівель: поліклініки (літ. “А”), радіологічного корпусу (літ. У), лікувального корпусу клінічного профілю (клініка №2) “літ. К”, головного входу прохідної №1 (дві споруди) літ. ”Д”, ”Е”, господарчого корпусу №3 (спорткомплекс) літ. “Р”, пральні (літ. “Ф”), господарсько-адміністративного корпусу (літ. Л), господарського корпусу №2 (гараж для легкових автомобілів, гараж для вантажних автомобілів) літ. “С”, ”Т”, хірургічного корпусу з будівлею дизельної електростанції (літ. “1А” і “1Б”), архіву ренген плівок (в літ. П), складу для кисню (станція лікувальних газів) (літ. Н), трансформаторної підстанції (літ. О), ЦТП (центральний тепловий пункт) (літ. Ц), вузла теплообліку (літ. “М”), господарчого складу (літ. “Ш”), господарчого складу (літ. “Щ”), прохідної № 2, сміттєзбірника із 2-х секцій (літ. “Ч”), реставрація з пристосуванням під сучасні потреби: громадського будинку - клінічний корпус №1 (літ. Г), лабораторного корпусу із конференц залом (клінічного профілю) (літ. “Б” і “В”), нове будівництво радіологічного центру із клінічним корпусом №3 під створення сучасної клінічної бази для лікування онкологічних захворювань Національного інституту раку на вул. Ломоносова, 33/43 у Голосіївському районі м. Києва», (Код ДК 021-2015: 71200000-0 Архітектурні та супутні послуги) -

Ідентифікатор закупівлі UA-2021-11-11-016795-a  
ID 92f0d7bed31c4aee8bc06e4ca56fe834  
Очікувана вартість закупівлі
57`758`781.60 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Державне підприємство "Укрмедпроектбуд"  
Очікувана вартість закупівлі 57`758`781.60 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 1`732`763.44 Гривня  
Загальний розмір забезпечення тендерних пропозиції 288`793.90 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
11.11.21
Період уточнень
до 27.11.21
Період оскаржень
до 03.12.21
Подання пропозицій
до 07.12.21
Аукціон
13.12.21
Кваліфікація переможця
з 13.12.21
Торги відмінено
21.01.22
15.11.2021, 15:28
Щодо документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного за предметом закупівлі договору
Загальне запитання щодо оголошення
Пункт ІІІ Додатку 4 встановлює: "Учасник у складі тендерної пропозиції надає довідку за встановленою формою щодо виконання аналогічних договорів на виконання робіт з розроблення проектної документації щодо будівництва та/або реконструкції та/або капітальних ремонтів закладів охорони здоров’я за 2018-2021 роки (не менше 2-х)".
Вважаємо, що встановлене Замовником обмеження у строках виконаних аналогічних договорів, а саме, що аналогічний договір має бути виконаний у 2018-2021 роках, обмежує коло потенційних учасників, тому просимо Замовника переглянути дану кваліфікаційну вимогу та прибрати дане обмеження.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 18.11.2021, 15:44)
Шановний Учаснику!

1. Тендерний комітет ДП «Укрмедпроектбуд» розглянув Ваше запитання б/н від 15-11-2021, 15:28 та повідомляємо наступне:
Шановний учаснику, умова щодо надання аналогічних договорів на виконання робіт з розроблення проектної документації щодо будівництва та/або реконструкції та/або капітальних ремонтів закладів охорони здоров’я з встановленими часовими термінами виконання є наближеними до терміну виконання закупівлі. Ця умова надає можливість замовнику захисту від недобросовісних учасників, які неспроможні виконати роботи належної якості та в обумовлений термін.
Замовник для підтвердження можливості виконання Учасниками робіт по цьому об’єкту визначив період за який Учасник може надати аналогічні договори які виконувались ним у період з 2018 року по 2021 рік з відповідними роботами з розроблення проектної документації щодо будівництва та/або реконструкції та/або капітальних ремонтів закладів охорони здоров’я. Зазначений період охоплює 4 роки. Відповідно Учасник таким чином підтвердить наявність досвіду виконання аналогічного договору.
Замовник зазначає, що Законодавча база у сфері будівництва (учасники якої є проектні організації) потребує сучасного досвіду, сучасного підходу до проектних робіт, дана вимога забезпечить участь у тендері досвідчених організацій, що дозволить отримати належну якість, професійне виконання та своєчасність виконання робіт. Відповідність учасника зазначеній вимозі до досвіду виконання аналогічних договорів є ознакою компетентності та передумовою виконання в повному обсязі і своєчасно договірних зобов’язань учасником.
Лікувальні та науково-дослідні установи - це інженерно складні об'єкти, в яких налічується близько 50 інженерних систем, в т.ч. визначені нормативними документами певні вимоги до медичної технології, до чистих приміщень, до приміщень з ДІВ. Проектувальник має мати досвід з такого проектування.
Замовник вважає, що саме відсутність в Учасника відповідного досвіду виконання проектних робіт в цей період є не достатньою кваліфікацією учасника з виконання аналогічних договорів.
Рішення щодо включення даної вимоги до Документації є правомірним та не містить дискримінаційних вимог, надає Замовнику впевненість у тому, що переможець вищевказаної процедури закупівлі має досвід виконання ключових видів робіт, належним чином виконає це замовлення шляхом якісного та своєчасного виконання робіт із чітким дотриманням технологічних процесів, встановлених чинними державними стандартами України. Для Замовника ця вимога є суттєвою і необхідною.
15.11.2021, 15:35
Щодо підтвердження фінансової спроможності
Загальне запитання щодо оголошення
Замовник встановив одним із кваліфікаційних критеріїв наявність фінансової спроможності, яка підтверджується фінансовою звітністю (Розділ 3, пункт 5 Тендерної документації). Просимо конкретизувати, за який період та які форми фінансової звітності має надати Учасник у своїй тендерній пропозиції.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 18.11.2021, 14:39)
Шановний Учаснику!

1. Тендерний комітет ДП «Укрмедпроектбуд» розглянув Ваше запитання б/н від 15-11-2021, 15:35 та повідомляємо наступне:
Пунктом 5 розділу 3 «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції» замовником зазначено що відповідно до статті 16 Закону України «Про публічні закупівлі» замовник вимагає учасників процедури закупівлі подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям. Замовник установлює один або декілька з таких кваліфікаційних критеріїв:
1) наявність в учасника процедури закупівлі обладнання, матеріально-технічної бази та технологій;
2) наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід;
3) наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного (аналогічних) за предметом закупівлі договору (договорів);
4) наявність фінансової спроможності, яка підтверджується фінансовою звітністю.
В той же час пунктом 5 розділу 3 «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції» зазначено, що перелік документів та спосіб підтвердження відповідності учасника вимогам, визначеним у статті 16 та 17 Закону, які має завантажити учасник в складі тендерної пропозиції, наведено в Додатку 4 до цієї тендерної документації. Так, Додаток 4 до тендерної документації не містить встановленого кваліфікаційного критерію щодо наявності фінансової спроможності, яка підтверджується фінансовою звітністю.