Процедура закупівлі оголошена 08.04.2021 16:13. Дата останніх змін - 05.05.2021 14:25
Лабораторні дослідження визначення хімічного складу (білки, жири, вуглеводи, сухі речовини) та калорійності готових страв, дослідження на якість термічної обробки м’ясних та рибних кулінарних виробів під час проведення державного нагляду (контролю) за закладами оздоровлення та відпочинку дітей, закладами дошкільної, загальної середньої освіти , іншими об’єктами, в тому числі під час проведення епідрозслідувань спалахів, розгляду звернень та скарг» -
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2021-04-08-003169-c | |
| ID | 17aa0060290f4cfb84444bdaf033324d |
Очікувана вартість закупівлі
175`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, м. Хмельницький вул. Шевченка, 53 (ЄДРПОУ 40358308), деталізованик код ДК 021:2015 73111000-3 Послуги дослідних лабораторій
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ГУ Держпродспоживслужби в Хм.обл | |
| Очікувана вартість закупівлі | 175`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Підстава | Двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом | |
| Обгрунтування | Двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом | |
| Процедура закупівлі |
Переговорна процедура
|
Закупівля оголошена
08.04.21
Вибір контрагента
Підготовка угоди
Завершена
05.05.21