Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 08.04.2021 16:13. Дата останніх змін - 05.05.2021 14:25

Лабораторні дослідження визначення хімічного складу (білки, жири, вуглеводи, сухі речовини) та калорійності готових страв, дослідження на якість термічної обробки м’ясних та рибних кулінарних виробів під час проведення державного нагляду (контролю) за закладами оздоровлення та відпочинку дітей, закладами дошкільної, загальної середньої освіти , іншими об’єктами, в тому числі під час проведення епідрозслідувань спалахів, розгляду звернень та скарг»

Ідентифікатор закупівлі UA-2021-04-08-003169-c  
ID 17aa0060290f4cfb84444bdaf033324d  
Ідентифікатор плану UA-P-2021-04-08-005430-a  
Очікувана вартість закупівлі
175`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, м. Хмельницький вул. Шевченка, 53 (ЄДРПОУ 40358308), деталізованик код ДК 021:2015 73111000-3 Послуги дослідних лабораторій

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ГУ Держпродспоживслужби в Хм.обл  
Очікувана вартість закупівлі 175`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Підстава Двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом  
Обгрунтування Двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом  
Процедура закупівлі
Переговорна процедура
 
Вид предмету закупівлі: Закупівля послуг  
Закупівля оголошена
08.04.21
Вибір контрагента
Підготовка угоди
Завершена
05.05.21

Умови оплати згідно із договором

Подія Надання послуг  
Опис Згідно акту наданих послуг  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 30 робочі дні  

Специфікація закупівлі

1)
Лабораторні дослідження визначення хімічного складу (білки, жири, вуглеводи, сухі речовини) та калорійності готових страв, дослідження на якість термічної обробки м’ясних та рибних кулінарних виробів під час проведення державного нагляду (контролю) за закладами оздоровлення та відпочинку дітей, закладами дошкільної, загальної середньої освіти , іншими об’єктами, в тому числі під час проведення епідрозслідувань спалахів, розгляду звернень та скарг»
Класифікація за ДК 021:2015: 73110000-6 - Дослідницькі послуги
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 29000, Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. Шевченка, 53
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2021
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1 найменувань

Тендерна документація

Нетипізований документ
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 08.04.2021 16:15
Версія документу від: 08.04.2021 16:15
ID: 702648eb130545a18011f1f83e3d49d8

Параметри тендеру

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ГУ Держпродспоживслужби в Хм.обл  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 40358308  
Юридична адреса 29000, Україна, Хмельницька область, Хмельницький, Шевченка, 53  

Протокол розкриття

Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи

Повідомлення про намір укласти договір

Учасник
Остаточна пропозиція
Дата та час публікації
Державна установа “Хмельницький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України”
Код ЄДРПОУ: 38481979
170`173.73
Гривня з ПДВ
13.04.2021
15:15

Укладені договори

Номер договору
122
Дата підписання
05.05.2021
Дата початку дії
05.05.2021
Дата завершення дії
31.12.2021
Ціна договору
170`173.73 Гривня з ПДВ
Ціна договору без ПДВ
141`811.44 Гривня