Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 26.12.2025 14:39. Дата последних изменений - 26.12.2025 14:39

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

Идентификатор закупки UA-2025-12-26-010189-a  
ID e4189f12032b4388a639acf58a7e7615  
Идентификатор плана UA-P-2025-12-17-007453-a  
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД " ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ №34 "НЕЗАБУДКА" КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  
Ожидаемая стоимость 268`600.00 Гривна (без НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
26.12.25
Прием предложений
до 31.12.25
Осталось3 дня. Спешите принять участие! Спешите принять участие!

Условия оплаты согласно договора

Событие Поставка товара  
Описание при наявності відповідного фінансування  
Тип оплаты Постоплата  
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) 100%  
Период 20 Банковские дни  

Спецификация закупки

1)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 300 кілограм
2)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 150 кілограм
3)
М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 430 кілограм
4)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 150 кілограм

Тендерная документация

Проект договора
ДОГОВІР М'ЯСО 2026.docx
Загружено в ЦБД Prozorro: 26.12.2025 14:37
Версия документа от: 26.12.2025 14:37
ID: 2e6d25f3ccbe48ba996b243d680bb0f6
Уведомление о закупке
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 26.12.2025 14:39
Версия документа от: 26.12.2025 14:39
ID: 5cfd397570e84ad4a92b8a7f4bc96e19

?:tender item config

Oписание критериев

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Наявність кісток Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
З шкірою Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Частина: філе
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Вид: яловичина
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 31
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Наявність кісток Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
З шкірою Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Частина: м'ясо стегна
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 26.12.2025

Даты и сроки

Дата публикации 26.12.2025 14:39  
Начало периода приема предложений 26.12.2025 14:39  
Окончание периода приема предложений 31.12.2025 00:00  
Дата проведения онлайн-аукциона ожидается  

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД " ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ №34 "НЕЗАБУДКА" КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 20290230  
Юридический адрес 51940, Україна, Дніпропетровська область, місто Кам’янське, проспект Металургів, будинок 20А