Процедура закупки объявлена 09.03.2023 12:21. Дата последних изменений - 17.03.2023 10:43
М'ясо свинини та курятини -
| Идентификатор закупки | UA-2023-03-09-004594-a | |
| ID | 5d7d9c1a25a64bc3943c44a9eb277629 |
Ожидаемая стоимость
157`500.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
Назва кожної номенклатурної позиції предмета закупівлі та код за Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає номенклатурній позиції: 1. Філе свинне, охолоджене за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15113000-3 – Свинина. 2. Стегно без кістки свинне, охолоджене за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15113000-3 – Свинина. 3. Філе куряче, охолоджене, вагове за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15112130-6 – Курятина. 4. Кури-тушки, охолоджені, вагові за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15112130-6 – Курятина. Товар має бути розфасованим у вакуумні упаковки: для свинини – по п’ять та десять кілограмів, для курятини – по два та п’ять кілограмів.
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | Національний університет харчових технологій | |
| Ожидаемая стоимость | 157`500.00 Гривна (с НДС) | |
| Процедура закупки | Запрос цены предложения |
Закупка объявлена
09.03.23
Прием предложений
до 14.03.23
Квалификация
с14.03.23
Предложения рассмотрены
с14.03.23
Завершен
17.03.23