Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 09.03.2023 12:21. Дата последних изменений - 17.03.2023 10:43

М'ясо свинини та курятини -

Идентификатор закупки UA-2023-03-09-004594-a  
ID 5d7d9c1a25a64bc3943c44a9eb277629  
Ожидаемая стоимость
157`500.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Назва кожної номенклатурної позиції предмета закупівлі та код за Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає номенклатурній позиції: 1. Філе свинне, охолоджене за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15113000-3 – Свинина. 2. Стегно без кістки свинне, охолоджене за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15113000-3 – Свинина. 3. Філе куряче, охолоджене, вагове за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15112130-6 – Курятина. 4. Кури-тушки, охолоджені, вагові за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15112130-6 – Курятина. Товар має бути розфасованим у вакуумні упаковки: для свинини – по п’ять та десять кілограмів, для курятини – по два та п’ять кілограмів.

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Національний університет харчових технологій  
Ожидаемая стоимость 157`500.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Закупка объявлена
09.03.23
Прием предложений
до 14.03.23
Квалификация
с14.03.23
Предложения рассмотрены
с14.03.23
Завершен
17.03.23