Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
 

Тимчасово через Prozorro Market не можна купувати товари

Тимчасово через Prozorro Market не можна купувати товари, вартість яких дорівнює або перевищує 50 тисяч гривень

Увага!

Тимчасово через Prozorro Market не можна купувати товари, вартість яких дорівнює або перевищує 50 тисяч гривень та є меншою за вартість, що встановлена у пунктах 1 та 2 частини 1 статті 3.

Це пов’язано з тим, що відповідно до частини 15 статті 11 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) структура, порядок формування та використання електронних каталогів (далі – Порядок) визначається Кабінетом Міністрів України. На даний момент проєкт Порядку розроблено та він проходить погодження із відповідними органами.

У зв’язку із викладеним вище, звертаємо вашу увагу, що реалізація можливостей передбачених у пункті 7 частини 7 статті 3, пункту 8 частини 1 статті 1 та частини 15 статті 11 Закону відтерміновується до затвердження Порядку. 

 

Це обмеження поширюється на:

  • замовників, визначених пунктами 1-3 частини першої статті 2 Закону, за умови що вартість предмета закупівлі товару (товарів) дорівнює або перевищує 50 тисяч гривень та не перевищує 200 тисяч гривень;

  • замовників, визначених пунктом 4 частини першої статті 2 Закону, за умови що вартість предмета закупівлі товару (товарів) дорівнює або перевищує 50 тисяч гривень та не перевищує 1 мільйон гривень.

 

До вступу в дію Порядку, ви можете укладати договори на суми до 50 тисяч гривень без обмежень у кількості. Обмеження у сумах закупівлі не поширюється на тих, хто не являється замовником у розумінні Закону. 

Детальніше за посиланням