Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
 

Зверніть, будь-ласка, увагу!

Зміна порядку інформування щодо посилань на участь в аукціонах Учасників

Шановні клієнти! 

Виконуючи вимоги Адміністратора  електронної системи закупівель від 14.11.18 вих. № 206/3389/04, щодо доопрацювань інтерфейсу та функціоналу відповідно внесених змін в стандартні сценарії ручного тестування I-IV рівнів акредитації, з метою дотримання інформаційної безпеки в рамках створення комплексної системи захисту інформації, в частині отримання учасниками посилань на аукціон, а саме повідомлення має надходити лише в кабінет учасника, Держзакупівлі.Онлайн виконані зміни - можливість отримання прямого посилання на аукціон доступна лише з кабінету користувача, який подав пропозицію в закупівлю.

Починаючи з 05.12.18 посилання на участь в аукціоні будуть доступні на сторінці самої закупівлі через авторизований кабінет участника цієї закупівлі.
Зверніть увагу: посилання на участь в аукціоні формуються протягом дня, в який відбувається аукціон, але не менш ніж за 15 хвилин до початку аукціону.

Простий шлях до участі в аукціоні:

Авторизація в кабінеті Держзакупівлі.онлайн -> Перехід у вкладку "Подані пропозиції" -> Обрати закупівлю в який аукціон відбувається сьогодні -> На сторінці тендеру натиснути на кнопку "Перейти до аукціону". 

До того ж, в нагоді стане "Календар учасника", що відображає закупівлі, в яких відбудеться аукціон сьогодні.

З повагою, Держзакупівлі.онлайн