Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
 

Бізнес-сніданок ProZorro для замовників 13 липня: експерти розбирають кейси online (вільна трансляція на сторінці Facebook)

У фокусі новин: аналітика та статті

Вже завтра, 13 липня, з 10:00 до 12:00 у коворкінгу "ПеремогаСпейс" (Бульвар Шевченка, 62 [площа Перемоги, Київ) відбудеться бізнес-сніданок ProZorro для державних замовників. Експерти системи будуть online розбирати проблемні тендери - кейси, які замовники описали при реєстрації. 


Як не парадоксально, але 50% усіх кейсів зводяться до низької конкуренції. Уявляєте, здебільшого замовники скаржаться не так на недобросовісних постачальників, як на те, що бізнес не приходить на оголошені закупівлі?! 

На "сніданку" будуть круті спікери (Агія Загребельська з АМКУ, Надія Бігун з Укрпошти, Марта Гоголь з TI та Василь Задворний), які готові завтра прокачати скіли (skills-навички) наших замовників: практично покажуть та розкажуть, які інструменти працюють, а які ні у вирішенні проблемних питань Замовників. 

Анонс на сторінці Prozorro: https://prozorro.gov.ua/events/biznes-snidanok-prozorro-dlya-zamovnikiv-rozbirayemo-vashi-kejsi

Буде цікаво. 
Нажаль, реєстрацію на відвідування заходу закінчено, проте, буде проходити онлайн-трансляція бізнес-сніданку, доступна усім охочім.
Трансляція почнеться завтра, 13 липня, близько 10:00 на фейсбук-сторінці ProZorro: https://www.facebook.com/prozorro.gov.ua/ 
При переході на сторінку, навіть без реєстрації "на сніданку", користувачі зможуть переглянути усі доповіді та розгляд усіх "кейсів".