Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
 

Порада від ДЗО: оновіть браузери для роботи в інтернеті з ProZorro. Після системного оновлення (з 26 липня 2018 року) не буде можливості працювати зі старими версіями браузерів.

У фокусі новин: аналітика та статті

Шановні Клієнти!

За офіційною інформацією від Адміністратора системи Prozorro, у користувачів зі старими (не оновленими) версіями Інтернет-браузерів з 16 липня 2018 року буде відсутній доступ до системи ProZorro у зв'язку з підвищенням рівня захисту. Для роботи з ProZorro рекомендуємо оновити свої браузери до останньої версії. Оберіть браузер з яким Ви працюєте та перейдіть за посиланням для отримання інформації про те, як його оновити.

Як оновити Google Chrome

Як оновити Mozilla Firefox

Як оновити Opera

Відповідно до Закону України “Про публічні закупівлі” доступ до Системи публічних закупівель та передача інформації здійснюється через Інтернет із використанням криптографічного захисту із застосуванням протоколу TLS версії не нижче 1.2

Враховуючи це, 16 липня 2018 року будуть відключені протоколи нижчого рівня, а тому користувачі зі старими версіями браузерів не зможуть здійснювати свою роботу.

Новина на сайті Адміністратора системи електронних публічних закупівель України ProZorro: https://prozorro.gov.ua/news/z-26-lipnya-u-sistemi-prozorro-ne-bude-mozhlivosti-pracyuvati-zi-starimi-versiyami-brauzeriv