Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
 

31 березня відбувся круглий стіл для підприємців та представників бізнесу Донецької області

У фокусі новин: аналітика та статті

31.03.2017 року громадська організація  “Громадський Контроль” та  Донецька обласна військово-громадська адміністрація спільно провели круглий стіл для підприємців та представників бізнесу Донецької області на тему: " Як успішно продавати державі через ProZorro?”. Було висвітлено багато питань, які турбують бізнес, зокрема які нові можливості відкриває система електронних торгів, які перспективи ринку закупівель державних підприємств для учасників. Зважаючи на велику кількість присутніх, можна сказати про велику зацікавленість бізнесу в роботі системи ProZorro. Адже тільки за минулий 2016 рік в Донецькій області було проведено 26 053  тендерів на суму 8 744 109 217,02 грн, і це тільки за перший рік роботи системи.

   Про особливості та специфіку роботи в  ProZorro розповідали її засновники ,цікавою для бізнеса була тема «Лайфхаки для учасників: як перемагати в торгах» .  Представники Донецкої Облдержадміністрації говорили про плани на майбутне та обсяги закупівель для майже 170 державних закладів Міністерства економічного розвитку та торгівлі Маріупольської міської ради. Велику увагу приділили питанням оскарження непрозорих процедур. Представники моніторингового порталу закупок DoZorro та експерти Громадського Контролю розповіли про реальні кейси з даної тематики. Серед запрошених були представники електронних майданчиків, в тому числі «Держзакупівлі.Онлайн».  Вони ознайомили учасників з роботою своїх майданчиків, розповіли як розпочати роботу на сайті та які сервіси надаються користувачам.  «Держзакупівлі.Онлайн» - зі своєї сторони робить все для того, щоб робота на майданчику була зручна. Представники майданчика завжди беруть участь у  подібних заходах, проводять безкоштовні навчання, надають допомогу своїм користувачам та  своєчасно реагують  на запити від них.

 Проведення подібних заходів необхідно як державі так і бізнесу, про це говорить кількість запитань які виникли після семінару у користувачів.

Подібні заходи проводяться у всіх містах країни, слідкуйте за нашими анонсами