Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
 

На систему електронних закупівель ProZorro переходять ще 150 держустанов Дніпропетровщини

У фокусі новин: аналітика та статті

На Дніпропетровщині близько 100 державних та комунальних структур вже перейшли на систему електронних закупівель ProZorro. На черзі ще близько 150 організацій. Облдержадміністрація запрошує підприємців взяти участь у відкритих і прозорих торгах, а також дізнатися більше про державні закупівлі на спеціальних тренінгах. Про це заявив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

За дорученням очільника регіону Валентина Резніченка усі держструктури області до кінця року мають перейти у систему електронних торгів ProZorro. Вона дозволяє купувати та продавати товари до 100 тисяч гривень та послуги — до 1 мільйона гривень на електронному аукціоні. Щоб розпочати роботу в системі, потрібно зайти на сайт www.prozorro.org та обрати один з торгових майданчиків, на якому буде найбільш зручно продавати товари та послуги.

За словами очільника Дніпропетровщини, наразі близько 100 державних та комунальних структур вже перейшли на систему електронних закупівель ProZorro. На черзі ще близько 150 організацій.

«Система ProZorro виключає корупційну складову. Вона не робить преференцій ні друзям, ні знайомим, ні родичам чиновників. Це простий та доступний сучасний інструмент для всіх, хто прагне працювати чесно. ProZorro робить процес придбання товарів та послуг відкритим, адже перевірити угоду може будь-який українець у будь-якому куточку країни. Наша облдержадміністрація власним прикладом демонструє, що співпраця бюджетних організацій з підприємцями може та повинна бути відкритою, без «подвійного дна». Електронні торги – інновація, що сприяє оздоровленню бізнес-клімату в Дніпропетровському регіоні і країні в цілому», — зазначив Валентин Резніченко.

Джерело: http://nf.dp.ua/2015/09/na-systemu-elektronnykh-zakupivel-prozorro-perekhodyat-shche-150-derzhustanov-dnipropetrovshchyny/