Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
 

Час обирати

У фокусі новин: аналітика та статті

Будь-яка реформа даватиме збій допоки має місце перешкоджаючий суб’єктивний фактор. 

Система електронних державних закупівель ProZorro впровадила процедуру, яка мінімізує втручання будь-кого у аукціон при закупівлі товарів за державні кошти. Проте, результати аукціону необхідно виконувати. Так чи мають намір державні замовники виконувати договірні зобов’язання з постачальниками, що визнані переможцями за результатами електронних державних закупівель?

24.07.2015 компанія «Еком-плюс» визнана переможцем редукціону із закупівлі державним підприємством «Придніпровська залізниця» електродів зварювальних у кількості 4,2 тонни. При очікуваній вартості закупівлі 120.500грн. вартість договору з переможцем мала б становити 88.100грн..

31.07.2015 вказаний товар поставлено державному замовнику у повному обсязі за кількістю та якістю. Проте, ДП «Придніпровська залізниця» відмовляється від оформлення договору постачання та, як наслідок, від здійснення оплати.Такі дії службових осіб ДП «Придніпровська залізниця» стимулють підприємців до пошуку шляхів виживання. Традиційно існувало два шляхи: тонути в збитках та збанкрутувати або придбати лояльність корупціонерів.

НЕ БУДЕМО БАЙДУЖИМИ! ЗУПИНЕМО КОРУПЦІЮ! ПІДТРИМАЄМО РЕФОРМУ! ВРЯТУЄМО ПІДПРИЄМЦІВ!