Процедура кваліфікації оголошена 15.12.2020 19:50. Дата останніх змін 05.11.2025 19:07
Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
| Ідентифікатор кваліфікації | UA-F-2020-12-15-000022-a | |
| ID | 7e1a9d1696264639a6807357da569ddb |
Організатор (проводить кваліфікацію)
| Найменування замовника | Державна установа «Професійні закупівлі» | |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 40996564 | |
| Юридична адреса | 01601, Україна, м. Київ, м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, буд. 22 |
Активна кваліфікація
ДАТИ ТА СТРОКИ
| Код ДК 021-2015 (CPV) | 15820000-2 - Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів | |
| Подача заявок | 15.12.2020 19:50 - 02.12.2026 00:00 | |
| Вимоги щодо критеріїв відбору | 15.12.2020 19:50 - 31.12.2020 00:00 | |
| Термін дії оголошення | 15.12.2020 19:50 - 01.01.2027 00:00 |
?:framework config
| Обмежений доступ до відбору | Ні | |
| Кількість днів для надання пояснень на звернення | 3 Робочі дні | |
| Тривалість оскарження результатів кваліфікації | 0 | |
| Деталізація предмета закупівлі | Ні |