Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Announced: 26.12.2025 15:17. Last modified: 26.12.2025 15:17

код ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо (Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143)

Tender ID UA-2025-12-26-011368-a  
ID bceb3cbceadc4da8b8de9f0409518981  
Plan ID UA-P-2025-12-26-013068-a  
You are not a participant of the discussion of this procurement yet
You are not a participant of this procurement yet
Cancel publishing
Add to favorites
Hide
To plan participation

Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника.

Procurement entity

Official name КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД № 19 ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"  
Expected price 371`215.00 Hryvnia (VAT included)  
Purchase procedure Price Quotation  
Procurement Category: Goods  
Announced
26.12.25
Bid apply
till 31.12.25
Remains3 days. Hurry to participate! Hurry to participate!

Terms of the payment

Title of event Goods delivery  
Description Замовник здійснює оплату Постачальнику за фактично поставлений Товар на підставі виставленої видаткової накладної протягом 90 календарних днів з моменту отримання Товару  
Type of the payment Payment after delivery (made works)  
Payment amount (IMPORTANT: Total payment terms must be 100%) 100%  
Period 90 ?:tender milestones item duration type calendar  

Procurement specifications

1)
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 21018, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вулиця Малиновського, 21
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника.
Quantity: 320 кілограм
2)
Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 21018, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вулиця Малиновського, 21
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника.
Quantity: 80 кілограм
3)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 21018, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вулиця Малиновського, 21
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника.
Quantity: 880 кілограм
4)
Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 21018, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вулиця Малиновського, 21
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника.
Quantity: 220 кілограм

Tender documents

Draft contract
19 на мясо.docx
Published: 26.12.2025 15:14
version from date: 26.12.2025 15:14
ID: d05976756ed44802987f8c8cb7f43343
Tender notice
sign.p7s
Published: 26.12.2025 15:17
version from date: 26.12.2025 15:17
ID: 876b17233b0540f5b2e74d14db3295ab

Tender configuration

Description of criteria

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement Лопатка свинна без кістки, охолоджена, Д
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Частина: лопатка без кістки
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement Лопатка свинна без кістки, заморожена, Г
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ГСТУ 46.019
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Термічний стан: заморожене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Частина: лопатка без кістки
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Категорія: перша
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Наявність кісток Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
З шкірою Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Expected value: Yes
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Частина: філе
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement Філе куряче, заморожене, перша категорія
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Категорія: перша
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Наявність кісток Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
З шкірою Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Expected value: Yes
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Термічний стан: заморожене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Частина: філе
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025

Dates

Date of publication 26.12.2025 15:17  
Proposals start date 26.12.2025 15:17  
Proposals end date 31.12.2025 00:00  
Auction start date expected  

Procurement entity

Official name КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД № 19 ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"  
National ID / Tax Number 39498035  
Legal address 21018, Україна, Вінницька область, м. Вінниця, вул. Малиновського, 21