Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Announced: 26.12.2025 14:39. Last modified: 26.12.2025 14:39

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

Tender ID UA-2025-12-26-010189-a  
ID e4189f12032b4388a639acf58a7e7615  
Plan ID UA-P-2025-12-17-007453-a  
You are not a participant of the discussion of this procurement yet
You are not a participant of this procurement yet
Cancel publishing
Add to favorites
Hide
To plan participation

Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.

Procurement entity

Official name КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД " ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ №34 "НЕЗАБУДКА" КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  
Expected price 268`600.00 Hryvnia (no VAT)  
Purchase procedure Price Quotation  
Procurement Category: Goods  
Announced
26.12.25
Bid apply
till 31.12.25
Remains3 days. Hurry to participate! Hurry to participate!

Terms of the payment

Title of event Goods delivery  
Description при наявності відповідного фінансування  
Type of the payment Payment after delivery (made works)  
Payment amount (IMPORTANT: Total payment terms must be 100%) 100%  
Period 20 Banking days  

Procurement specifications

1)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
Quantity: 300 кілограм
2)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
Quantity: 150 кілограм
3)
М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
Quantity: 430 кілограм
4)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Required maximum delivery date : 31.12.2026
Delivery information in batches: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
Quantity: 150 кілограм

Tender documents

Draft contract
ДОГОВІР М'ЯСО 2026.docx
Published: 26.12.2025 14:37
version from date: 26.12.2025 14:37
ID: 2e6d25f3ccbe48ba996b243d680bb0f6
Tender notice
sign.p7s
Published: 26.12.2025 14:39
version from date: 26.12.2025 14:39
ID: 5cfd397570e84ad4a92b8a7f4bc96e19

Tender configuration

Description of criteria

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Категорія: перша
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Наявність кісток Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
З шкірою Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Expected value: Yes
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Частина: філе
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Вид: яловичина
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 31
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Наявність кісток Expected value: no
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
З шкірою Expected value: Yes
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Expected value: Yes
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Частина: м'ясо стегна
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
The criterion refers to the subject of procurement М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Information for acquaintance with the organizer of procedures Information for acquaintance of participants of procedures
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Requirement status: "Active"

Date of publication of the requirement: 26.12.2025

Dates

Date of publication 26.12.2025 14:39  
Proposals start date 26.12.2025 14:39  
Proposals end date 31.12.2025 00:00  
Auction start date expected  

Procurement entity

Official name КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД " ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ №34 "НЕЗАБУДКА" КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  
National ID / Tax Number 20290230  
Legal address 51940, Україна, Дніпропетровська область, місто Кам’янське, проспект Металургів, будинок 20А