Announced: 26.12.2025 14:39. Last modified: 26.12.2025 14:39
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
| Tender ID | UA-2025-12-26-010189-a | |
| ID | e4189f12032b4388a639acf58a7e7615 | |
| Plan ID | UA-P-2025-12-17-007453-a |
Expected price
268`600.00 Hryvnia
You are not a participant of the discussion of this procurement yet
You are not a participant of this procurement yet
Cancel publishing
Add to favorites
Hide
To plan participation
Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
Procurement entity
| Official name | КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД " ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ №34 "НЕЗАБУДКА" КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ | |
| Expected price | 268`600.00 Hryvnia (no VAT) | |
| Purchase procedure | Price Quotation | |
| Procurement Category: | Goods |
Announced
26.12.25
Bid apply
till 31.12.25
Remains3 days. Hurry to participate! Hurry to participate!
Terms of the payment
| Title of event | Goods delivery | |
| Description | при наявності відповідного фінансування | |
| Type of the payment | Payment after delivery (made works) | |
| Payment amount (IMPORTANT: Total payment terms must be 100%) | 100% | |
| Period | 20 Banking days |
Procurement specifications
| 1) |
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Required maximum delivery date
: 31.12.2026
Delivery information in batches: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
|
Quantity: 300 кілограм
|
| 2) |
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Required maximum delivery date
: 31.12.2026
Delivery information in batches: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
|
Quantity: 150 кілограм
|
| 3) |
М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Required maximum delivery date
: 31.12.2026
Delivery information in batches: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
|
Quantity: 430 кілограм
|
| 4) |
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Delivery address: 51940, Україна, Дніпропетровська область, Кам'янське, проспект Металургів, будинок 20А
Required maximum delivery date
: 31.12.2026
Delivery information in batches: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.
|
Quantity: 150 кілограм
|
Tender documents
![]() |
Draft contract
ДОГОВІР М'ЯСО 2026.docx
|
Published: 26.12.2025 14:37
version from date: 26.12.2025 14:37
ID: 2e6d25f3ccbe48ba996b243d680bb0f6
|
![]() |
Tender notice
sign.p7s
|
Published: 26.12.2025 14:39
version from date: 26.12.2025 14:39
ID: 5cfd397570e84ad4a92b8a7f4bc96e19
|
Tender configuration
▼Description of criteria
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
References to legislation
Підтверджується, що
Категорія: перша
Наявність кісток Expected value: no
З шкірою Expected value: no
Відповідність ДСТУ 3143 Expected value: Yes
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
References to legislation
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
Вид: яловичина
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
References to legislation
Підтверджується, що
Наявність кісток Expected value: no
З шкірою Expected value: Yes
Відповідність ДСТУ 3143 Expected value: Yes
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'ясо стегна
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
References to legislation
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
|
Dates
| Date of publication | 26.12.2025 14:39 | |
| Proposals start date | 26.12.2025 14:39 | |
| Proposals end date | 31.12.2025 00:00 | |
| Auction start date | expected |
Procurement entity
| Official name | КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД " ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ №34 "НЕЗАБУДКА" КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ |
| National ID / Tax Number | 20290230 |
| Legal address | 51940, Україна, Дніпропетровська область, місто Кам’янське, проспект Металургів, будинок 20А |
