Процедура закупівлі оголошена 19.12.2025 18:13. Дата останніх змін - 19.12.2025 18:17
Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування -
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-12-19-023087-a | |
| ID | 399daee63e92475396fc8381b5153c8b |
Загальна очікувана вартість закупівлі
197`773.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж" | |
| Загальна очікувана вартість закупівлі | 197`773.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Відкриті торги з особливостями | |
| Метод оцінки тендерних пропозицій учасників | Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією |
Закупівля оголошена
19.12.25
Період уточнень
до 24.12.25
Період оскаржень
до 24.12.25
Подання пропозицій
до 27.12.25
Залишилось 7 днів Поспішайте взяти участь!
Аукціон
29.12.25
Наразі немає жодного запитання від учасників