Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 19.12.2025 18:13. Дата останніх змін - 19.12.2025 18:17

Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування -

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-19-023087-a  
ID 399daee63e92475396fc8381b5153c8b  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-19-027125-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"  
Загальна очікувана вартість закупівлі 197`773.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Відкриті торги з особливостями  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
19.12.25
Період уточнень
до 24.12.25
Період оскаржень
до 24.12.25
Подання пропозицій
до 27.12.25
Залишилось 7 днів Поспішайте взяти участь!
Аукціон
29.12.25
Скарг в періоді уточнень/прийому пропозицій не зареєстровано