М'якоть без кістки свинна, м'якоть без кістки, яловича, філе куряче, охолоджене
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-12-18-026080-a | |
| ID | 50c68957e60d48db9204046c809cb28a | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2025-12-18-032602-a |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 9 "Світлячок" Сумської міської ради | |
| Очікувана вартість закупівлі | 555`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Умови оплати згідно із договором
| Подія | Поставка товару | |
| Тип оплати | Післяплата | |
| Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
| Період | 30 банківські дні |
Специфікація закупівлі
| 1) |
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40034, Україна, Сумська область, Суми, вул.Інтернаціоналістів, будинок 35-А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
|
| 2) |
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40034, Україна, Сумська область, Суми, вул.Інтернаціоналістів, будинок 35-А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
|
| 3) |
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40034, Україна, Сумська область, Суми, вул.Інтернаціоналістів, будинок 35-А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1800 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Проєкт договору (м'ясо) на 2026 рік.doc
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 18.12.2025 21:31
Версія документу від: 18.12.2025 21:31
ID: edd16850e80544deab65ba4177b91784
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 18.12.2025 21:31
Версія документу від: 18.12.2025 21:31
ID: e6c6be01c8b8498485c3964303cd8cce
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Частина: м'якоть без кістки
Термічний стан: охолоджене
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Вид: яловичина
Частина: м'якоть без кістки
Термічний стан: охолоджене
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Частина: філе
Термічний стан: охолоджене
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
З шкірою Очікуване значення: ні
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Категорія: перша
|
Дати та строки
| Дата публікації | 18.12.2025 21:31 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 18.12.2025 21:31 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 23.12.2025 00:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 9 "Світлячок" Сумської міської ради |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 44522703 |
| Юридична адреса | 40034, Україна, Сумська область, Суми, вул.Інтернаціоналістів, будинок 35-А |
Реєстр пропозицій
Протокол розкриття
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг
