Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 12.10.2018 17:44. Дата последних изменений - 12.11.2018 18:00

Електрична енергія -

Идентификатор закупки UA-2018-10-12-001520-a  
ID 86b93c88a51d4fd0810bc47df16ee70b  
Общая ожидаемая стоимость закупки
190`000`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Електрична енергія

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал"  
Общая ожидаемая стоимость закупки 190`000`000.00 Гривна (с НДС)  
Общий размер обеспечения тендерных предложений 1`000`000.00 Гривна  
Процедура закупки Открытые торги с публикацией на английском языке  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Закупка объявлена
12.10.18
Период уточнений
до 02.11.18
Период обжалования
до 08.11.18
Прием предложений
до 12.11.18
Преквалификация
с12.11.2018
Обжалование преквалификации
Закупка не состоялась
12.11.18
02.11.2018, 17:35
Вимога про усунення порушень Замовником у ТД
Общий вопрос о закупке
1. Замовник у Додатку 1 пп. 1. п. 1.1. встановив, що Учасник повинен надати довідку про наявність обладнання та матеріально-технічної бази необхідних для поставки даного товару. Однак, відповідно до абз. 2 ч. 3 ст. 16 Закону України "Про публічні закупівлі" Замовник не встановлює кваліфікаційні критерії та не визначає перелік документів, що підтверджують подану учасниками інформацію про відповідність їх таким критеріям, у разі закупівлі нафти, нафтопродуктів сирих, електричної енергії, послуг з її передачі та розподілу, централізованого постачання теплової енергії, централізованого постачання гарячої води, послуг з централізованого опалення, послуг поштового зв’язку, поштових марок і маркованих конвертів, телекомунікаційних послуг, у тому числі з трансляції радіо- та телесигналів, послуг з централізованого водопостачання та/або водовідведення, послуг з перевезення залізничним транспортом загального користування. Просимо привести документацію у відповідність до вимого Закону України "Про публічні закупівлі".
2. Замовник у Додатку 1 пп. 2. п. 1.1. встановив, що Учасник повинен надати Довідку в довільній формі про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід роботи в зазначеній сфері. Однак, відповідно до абз. 2 ч. 3 ст. 16 Закону України "Про публічні закупівлі" Замовник не встановлює кваліфікаційні критерії та не визначає перелік документів, що підтверджують подану учасниками інформацію про відповідність їх таким критеріям, у разі закупівлі нафти, нафтопродуктів сирих, електричної енергії, послуг з її передачі та розподілу, централізованого постачання теплової енергії, централізованого постачання гарячої води, послуг з централізованого опалення, послуг поштового зв’язку, поштових марок і маркованих конвертів, телекомунікаційних послуг, у тому числі з трансляції радіо- та телесигналів, послуг з централізованого водопостачання та/або водовідведення, послуг з перевезення залізничним транспортом загального користування. Просимо привести документацію у відповідність до вимого Закону України "Про публічні закупівлі".
3. Замовник у Додаток 2 Технічні вимоги до предмета закупівлі встановив, що для підтвердження відповідності товару технічним, якісним та кількісним характеристикам Учасникам необхідно надати завірені копії документів, які посвідчують якість товару (сертифікатів відповідності та/або паспортів якості та/або посвідчень на кожен вид товару тощо) та документи, які засвідчують, що учасник має змогу поставити достатній обсяг товару (електричної енергії) замовнику протягом грудня 2018 – червня 2019 року (гарантійний лист та копії підтвердних завірених документів). Дана вимога, щодо надання Учасником сертифікатів відповідності та/або паспортів якості та/або посвідчень на кожен вид товару тощо є безпідставною і такою, що неможливо виконати, оскільки вищенаведені документи не передбачені жодним законом чи нормативно-правовим актом. Просимо вилучити з тендерної документації дану вимогу.
4. Замовник у Додаток 2 Технічні вимоги до предмета закупівлі встановив, що для підтвердження відповідності товару технічним, якісним та кількісним характеристикам Учасникам необхідно надати завірені копії документів, які посвідчують якість товару (сертифікатів відповідності та/або паспортів якості та/або посвідчень на кожен вид товару тощо) та документи, які засвідчують, що учасник має змогу поставити достатній обсяг товару (електричної енергії) замовнику протягом грудня 2018 – червня 2019 року (гарантійний лист та копії підтвердних завірених документів). Дана вимога, щодо надання Учасником копії підтвердних завірених документів є не чіткою, тому просимо роз’яснити який саме документ повинні надати учасники.
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован06.11.2018, 08:23)
У Тендерну документацію внесено зміни, дякуємо за звернення.