Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 21.10.2020 12:43. Дата останніх змін - 11.11.2020 15:49

Виготовлення проєктно-кошторисної документації на об’єкт «Реконструкція очисних споруд КП ПСР «П’ятигірське», що розташовані за адресою: Харківська область, Балаклійський район, П’ятигірська сільська рада, Комплекс будівель та споруд № 20» -

Ідентифікатор закупівлі UA-2020-10-21-003221-c  
ID 916af259d33a4c5ea327003774537dc2  
Очікувана вартість закупівлі
1`000`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КП П'ятигірської сільської ради«П'ятигірське»  
Очікувана вартість закупівлі 1`000`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 10`000.00 Гривня  
Процедура закупівлі Спрощені закупівлі  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Метод обрання процедури закупівлі Спрощена закупівля  
Закупівля оголошена
21.10.20
Період уточнень
до 27.10.20
Подання пропозицій
до 30.10.20
Кваліфікація переможця
з 30.10.20
Пропозиції розглянуті
з 04.11.20
Завершена
11.11.20
23.10.2020, 18:22
Строк виконання робіт не достатній для дотримання законної процедури по розробці документації
Загальне запитання щодо оголошення
Ознайомившись з тендерною документацією просимо надати роз’яснення: в п. 5 «Строк виконання робіт» Оголошення про проведення спрощеної закупівлі зазначається: «до 31.12.2020 р.». Тобто близько 60 календарних днів з моменту проведення аукціону по закупівлі відведено на проведення всіх необхідних робіт по виготовленню всієї проектно-кошторисної документації.
1. Відповідно до Закону України Про оцінку впливу на довкілля п.7 статті 5. Протягом 20 робочих днів з дня офіційного оприлюднення повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, громадськість може надати уповноваженому територіальному органу, а у випадках, визначених частинами третьою і четвертою цієї статті, - уповноваженому центральному органу зауваження і пропозиції до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля. У разі отримання зауважень і пропозицій громадськості відповідний уповноважений орган повідомляє про них суб’єкту господарювання та надає йому копії зауважень і пропозицій протягом трьох робочих днів з дня їх отримання.
2. Відповідно до Закону України Про оцінку впливу на довкілля п.6 статті 7. Громадське обговорення планованої діяльності після подання звіту з оцінки впливу на довкілля починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля для ознайомлення в порядку, визначеному статтею 4 цього Закону, і триває не менше 25 робочих днів і не більше 35 робочих днів.
3. Відповідно до Закону України Про оцінку впливу на довкілля п.6 статті 9. Висновок з оцінки впливу на довкілля надається суб’єкту господарювання безоплатно протягом 25 робочих днів з дня завершення громадського обговорення, а в разі здійснення процедури оцінки транскордонного впливу - з дня завершення цієї процедури та затвердження рішення про врахування результатів оцінки транскордонного впливу на довкілля. До висновку з оцінки впливу на довкілля додається звіт про громадське обговорення.
Виходячи з вищевказаного терміни виконання одного тільки розділу - оцінка впливу на довкілля (частини проектної документації) складають 70-80 днів.
Враховуючи вищезазначене просимо внести зміни до тендерної документації в частині кінцевого строку виконання робіт або надати законне роз’яснення яким чином можливе виконання повного проекту протягом 60 календарних днів (до 31.12.2020), якщо тільки розділ оцінка впливу на довкілля згідно законної процедури можливо виконати не раніше ніж за 70-80 днів.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 26.10.2020, 16:51)
Повідомляємо Вам, що згідно частини 1 статті 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (надалі – Закон) та технічного завдання на проведення робіт, об’єкт – «Реконструкція очисних споруд КП ПСР «П’ятигірське», що розташовані за адресою: Харківська область, Балаклійський район, П’ятигірська сільська рада, Комплекс будівель та споруд № 20», не відноситься до жодної з категорій об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля і підлягають оцінці впливу на довкілля відповідно до переліку з Закону. Відповідно до цього, дія Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» не поширюється на даний об’єкт.
Також, в умовах оголошення та вимог до предмета закупівлі відсутня вимога про отримання висновку з оцінки впливу на довкілля. Стислі строки обґрунтовані нагальною потребою вирішити цілий ряд найважливіших практичних питань каналізаційних очисних споруд. Зауважу, що чинним законодавством не встановлені правила із визначення строків виконання робіт з розроблення проектів, в зв'язку з чим Замовник не порушує законодавство щодо вимог Учасника визначених в документації до спрощеної документації.
26.10.2020, 12:53
Щодо аналогічних договорів
Загальне запитання щодо оголошення
Відповідно до розділу 4 Вимог до предмету закупівлі для підтвердження достовірності досвіду необхідно надати не менше 2 (двох) договорів на виконання проектно-вишукувальних робіт на об’єктах будівництва або реконструкції каналізаційних очисних споруд з використанням біологічної очистки на базі біодискових реакторів. Договори мають бути виконані протягом останніх 2-х років (від дати укладання до завершення виконання робіт).
Згідно з п. 9 Завдання на проектування (Додаток № 2) топографо-геодезичні вишукування надає Замовник. Інженерно-геологічні вишукування надає Замовник.

Прошу надати роз’яснення, чому аналогічними договорами до «виготовлення проєктно-КОШТОРИСНОЇ документації» є договори на «виконання проектно-ВИШУКУВАЛЬНИХ робіт», або внести відповідні зміни до тендерної документації.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 26.10.2020, 21:23)
Шановний учаснику!
На Ваше запитання стосовно надання в якості підтвердження достовірності досвіду договорів на виконання саме проєктно-вишукувальних робіт надаємо наступне роз'яснення:
Відповідно до Завдання на проєктування, Виконавець окрім проєктних робіт (п. 8 Додаток 2 до вимог до предмета закупівлі) виконує інженерні вишукування в обсязі, зазначеному у п. 9. Додатку 2 до вимог до предмета закупівлі, а саме: обстеження будівельних конструкцій та споруд, що підлягають реконструкції. Оскільки завдання на проєктування вимагає виконання проєктних та вишукувальних робіт, в якості аналогічних договорів Виконавець повинен надати підтвердження досвіду у виконанні як проєктних, так і вишукувальних робіт.