Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 18.05.2020 15:36. Дата останніх змін - 16.06.2020 08:39

Комплектуючі для ремонту ПЕОМ -

Ідентифікатор закупівлі UA-2020-05-18-001197-b  
ID e48621456e004981b73ffac1c7d888b4  
Очікувана вартість закупівлі
72`755.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Детальна інформація знаходиться у додатку 4.4 технічна специфікація

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛУЦЬКИЙ РЕМОНТНИЙ ЗАВОД "МОТОР"  
Очікувана вартість закупівлі 72`755.00 Гривня (без ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 363.78 Гривня  
Процедура закупівлі Спрощені закупівлі  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
18.05.20
Період уточнень
до 21.05.20
Подання пропозицій
до 27.05.20
Аукціон
28.05.20
Кваліфікація переможця
з 28.05.20
Пропозиції розглянуті
з 02.06.20
Завершена
16.06.20
18.05.2020, 20:00
Запитання
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний Замовнику! Хочеться почути: 1. Чи будете Ви дискваліфіковувати пропозиції Учасників які вносять додаткові зміни в свою пропозицію після закінчення аукціону, крім цін і суми цінової пропозиції за результатами аукціону. Що являється порушенням вимог Закону України “Про публічні закупівлі” пункт 9 Стаття 14. Спрощені закупівлі   що регулює спрощені Закупівлі. 2. Чи будете Ви дискваліфікувати пропозиції Учасників, що не вказують точних марок і виробників запропонованих товарів, або роблять це після закінчення аукціону. 3. Чи будете Ви дискваліфікувати пропозиції Учасників, що вказують в своїй пропозиції аналоги або еквіваленти, якщо в документації про закупівлю про таку можливість не згадується.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 19.05.2020, 11:09)
Добрий день. Надаю відповідь на Ваше запитання.
1. Згідно п.5 Наказу ДП "Прозорро" № 10 від 19.03.2019 :
«Кожен учасник має можливість подати лише одну пропозицію, у тому числі до визначеної в оголошенні про закупівлю частини предмета закупівлі (лота). Пропозиції учасників, подані після закінчення строку їх подання, ЕСЗ не приймаються».
2. Відсутність повної інформації про запропоновані ТМЦ (повна назва, виробник, модель, код) не дає можливості оцінити пропозиції учасників щодо відповідності до технічної специфікації. Тому, пропозиції в яких не зазначена повна інформація про запропоновані ТМЦ, розглядатися не будуть.

3. Згідно Додатку 4.4 до Заявки на проведення процедури електронної тендерної закупівлі, усі назви виробників, марок чи моделей, які зазначені у технічній специфікації та додатках до нього, мають розумітися та сприйматися Учасником як назва виробників, торговельної марки чи моделі або їх еквівалент з аналогічними технічними і якісними характеристиками. У разі надання еквіваленту (товару з аналогічними технічними та якісними характеристиками) учасник у складі пропозиції надає документ (лист) з детальними технічними характеристиками запропонованого еквіваленту. Якість та комплектність товару повинні відповідати вимогам, зазначеним у тендерній технічній документації, діючим на території України ДСТУ та підтверджуватися сертифікатом якості або паспортом з відміткою ВТК виробника у відповідності до діючої програми забезпечення якості підприємства при поставці товару. Звертаємо увагу на вид відвантаження товару - поставка повного комплекту згідно технічної специфікації.
18.05.2020, 20:03
Про аналоги, еквіваленти предмета закупівлі
Загальне запитання щодо оголошення
- Чи приймаєте Ви пропозиції, торгові марки або моделі яких відрізняються від торгових марок або моделей, вказаних Вами в тендерній документації? - Просимо Замовника зобов'язати учасників закупівлі вказувати торгову марку та модель (модифікацію) запропонованого товару, щоб всі зацікавлені сторони мали змогу точно ідентифікувати його і пересвідчитися, що запропонований товар відповідає усім вимогам Замовника. Така вимога забезпечить дотримання учасниками закупівель ПРИНЦИПУ ВІДКРИТОСТІ ТА ПРОЗОРОСТІ НА ВСІХ СТАДІЯХ ЗАКУПІВЕЛЬ», закріпленого статтею 3 ЗУ "Про публічні закупівлі";
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 19.05.2020, 11:10)
Добрий день.
Згідно Додатку 4.4 до Заявки на проведення процедури електронної тендерної закупівлі, усі назви виробників, марок чи моделей, які зазначені у технічній специфікації та додатках до нього, мають розумітися та сприйматися Учасником як назва виробників, торговельної марки чи моделі або їх еквівалент з аналогічними технічними і якісними характеристиками. У разі надання еквіваленту (товару з аналогічними технічними та якісними характеристиками) учасник у складі пропозиції надає документ (лист) з детальними технічними характеристиками запропонованого еквіваленту. Якість та комплектність товару повинні відповідати вимогам, зазначеним у тендерній технічній документації, діючим на території України ДСТУ та підтверджуватися сертифікатом якості або паспортом з відміткою ВТК виробника у відповідності до діючої програми забезпечення якості підприємства при поставці товару. Звертаємо увагу на вид відвантаження товару - поставка повного комплекту згідно технічної специфікації.