Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 17.02.2020 13:58. Дата останніх змін - 05.04.2020 19:01

молоко, молоко незбиране згущене -

Ідентифікатор закупівлі UA-2020-02-17-000574-c  
ID 1ab97af502e647bfbb87c96a992b4082  
Очікувана вартість закупівлі
332`800.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

молоко, молоко незбиране згущене

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ПОКОТИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА  
Очікувана вартість закупівлі 332`800.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 9`984.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
17.02.20
Період уточнень
до 26.03.20
Період оскаржень
до 01.04.20
Подання пропозицій
до 05.04.20
Закупівля не відбулась
05.04.20
19.02.2020, 15:01
Надання роз'яснень щодо тендерної документації
Загальне запитання щодо оголошення
У пункті 5 Розділу 1 "Загальні положення" ТД замовник встановлює вимогу щодо надання учасником у складі його тендерної пропозиції письмового підтвердження про те, що учасник не належить до переліку осіб, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції).

Вбачається незрозумілим з ТД, який саме документ повинен подати учасник на підтвердження того, що він не належить до переліку осіб, до яких застосовуються обмежувальні заходи (санкції). Вкажіть, будь ласка, назву цього докумету та його обов'язкові реквізити.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 24.02.2020, 09:21)
Доброго дня!
За умовами розділу І тендерної документації, вiтчизнянi та iноземнi учасники всiх форм власностi та органiзацiйно-правових форм беруть участь у процедурах закупiвель на рiвних умовах.
При здійсненні публічних закупівель відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», замовник враховує вимоги Закону України «Про санкції», зокрема в частині заборони здійснення закупівель товарів, робіт і послуг у юридичних осіб – резидентів, інших держав державної форми власності та юридичних осіб, частка статутного капіталу яких знаходиться у власності іншої держави, а також державних закупівель у інших суб’єктів господарювання, що здійснюють продаж товарів, робіт, послуг походженням з іноземної держави, до якої застосовано санкції згідно Закону України.
Дякуємо за запитання!
19.02.2020, 15:13
Надання роз'яснень щодо тендерної документації
Загальне запитання щодо оголошення
У пункті 1 Розділу ІІІ "Інструкція з підготовки тендерної пропозиції" ТД Замовник вимагає від учасника документально підтвердженої згоди з умовами договору про закупівлю, викладеними у Додатку 2 до цієї тендерної документації.

Надайте, будь ласка, роз'яснення така документально підтверджена згода з умовами договору про закупівлю повинна бути надана учасником у складі його тендерної пропозиції у вигляді окремої довідки у довільній формі? Чи на підтвердження згоди з умовами договору про закупівлю учаснику достатньо подати гарантійний лист про погодження з проектом договору, згідно форми, викладеної у додатку 3 ТД?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 24.02.2020, 09:23)
Доброго дня!
За умовами пункту 1 розділу ІІІ Тендерної документації, Тендерна пропозицiя подається в електронному виглядi шляхом заповнення електронних форм з окремими полями, у яких зазначається iнформацiя про цiну, та завантаження файлiв з:
- документально підтвердженої згоди з умовами договору про закупівлю, викладеними у Додатку 2 до цієї тендерної документації (підписаний Учасником проект договору, викладений у Додатку 2, та довідка у довільній формі про підтвердження згоди Учасника із запропонованими умовами договору).
Дякуємо за запитання!
19.02.2020, 16:25
Надання роз'яснень щодо тендерної документації
Загальне запитання щодо оголошення
У пункті 1 Розділу ІІІ "Інструкція з підготовки тендерної пропозиції" ТД Замовник вимагає від учасника надання документів, передбачених в цій тендерній документації, в електронному вигляді (сканованому в кольоровому вигляді з оригіналів у форматі PortableDocumentFormat, далі - pdf).
Усі документи, що подаються учасником у складі тендерної пропозиції, завантажуються в електронну систему закупівель у вигляді:
- файлів у форматі PDF ...;
- файлів у форматі .zip або .rar, які містять в собі інші файли (дані, документи), заархівовані з використанням програмних засобів WinZip, WinRAR, 7-Zip або їнших аналогічних.
Поясніть, у якому вигляді повинні бути завантажені документи учасника: кожен документ у окремому файлі формату PDF, декілька документів в одному файлі формату PDF чи всі файли формату PDF, що містять документи тендерної пропозиції, повинні бути заархівовані з використанням програмних засобів WinZip, WinRAR, 7-Zip або їнших аналогічних, та завантажені одним або декількома архівами у електронну систему закупівель?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 24.02.2020, 09:23)
Доброго дня!
За умовами пункту 1 Розділу ІІІ Тендерної документації, Усі документи, що подаються учасником у складі тендерної пропозиції, завантажуються в електронну систему закупівель у вигляді:
- файлів у форматі РDF , які містять відображення даних, що містяться у відповідних документах у формі, придатній для сприймання їх змісту людиною, в тому числі створені шляхом сканування (цифрового відтворення) змісту:
- файлів у форматі *.zір або *.гаг, які містять в собі інші файли (дані, документи), заархівовані з використанням програмних засобів WіnZір, WіnRАR, 7-Zір або інших аналогічних)
- файлів інших форматів, які додатково визначені умовами Тендерної документації.
Дякуємо за запитання!
19.02.2020, 21:18
Надання роз'яснень ТД
Загальне запитання щодо оголошення
У підпункті 3 пункту 5 "Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги, установлені статтею 17 Закону" Розділу ІІІ ТД вимагається наявність документального підтвердження досвіду виконання аналогіних договорів. З ТД вбачається незрозумілим, чи вимагається від учасника надання копії одного аналогічного договору, чи необхідно надати копії декілької аналогічних договорів із зазнаенням інформації про них у Інформаційній довідці.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 24.02.2020, 09:24)
Доброго дня!
За умовами підпункту 3 пункту 5 розділу ІІІ Тендерної документації, Замовник вимагає:
а) інформаційну довідку що містить інформацію про наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору, із зазначенням відомостей про номер (у разі наявності) та дату укладення аналогічного договору, предмету договору, найменування та місцезнаходження підприємства (організації, установи, тощо), його контактний номер телефону, ціни договору, відповідальної за виконання договору зі сторони замовника особи (зазначити П.І.П. та контактний номер телефону) завірена підписом уповноваженої особи Учасника.
б) аналогічний/ні договір/ри, (без додатків) що підтверджує досвід постачання Учасником продуктів харчування протягом 2019 року, зазначені в довідці.
Дякуємо за запитання!
19.02.2020, 22:26
Роз'яснення ТД
Загальне запитання щодо оголошення
Чи вимагається ТД подання учасником у складі ТП будь-яких письмових пояснень з приводу неподання ним документів, наявність яких не передбачена законодавством для учасників - юридичних, фізичних осіб, у тому числі фізичних осіб - підприємців? Чи буде неподання таких письмових пояснень у складі тендерної пропозиції підставою для її відхилення замовником?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 24.02.2020, 09:26)
Доброго дня!
За умовами пункту І розділу ІІІ Тендерної документації, Тендерна пропозицiя подається в електронному виглядi шляхом заповнення електронних форм з окремими полями, у яких зазначається iнформацiя про цiну, та завантаження файлiв з:
-iнформацiєю та документами, що підтверджують вiдповiднiсть учасника квалiфiкацiйним критерiям;
- iнформацiєю щодо вiдповiдностi учасника вимогам, визначеним у статтi 17 Закону (Додаток № 6);
- інформаційною довідкою про відповідність продукції технiчним, якiсним та кiлькiсним характеристикам предмета закупiвлi (Додаток № 7);
- документами, що пiдтверджують повноваження посадової особи або представника учасника процедури закупiвлi, щодо пiдпису документiв тендерної пропозицiї;
- документально підтвердженої згоди з умовами договору про закупівлю, викладеними у Додатку 2 до цієї тендерної документації (підписаний Учасником проект договору, викладений у Додатку 2, та довідка у довільній формі про підтвердження згоди Учасника із запропонованими умовами договору)
Дякуємо за запитання!
19.02.2020, 22:40
Роз'яснення ТД
Загальне запитання щодо оголошення
У пункті 2 додатку № 8 "Відомості про учасника" ТД передбачено надання інформації щодо особистого реєстраційного номеру/номерів державної реєстрації потужностей операторів ринку харчових продуктів. Чи передбачає цей пункт зазначення рестраційного номеру/номерів державної реєстрації потужностай операторів ринку харчових продуктів, які будуть залучатися учасником під час обігу продуків харчування, що є предметом закупівлі, наприклад, реєстраційний номер державної реєстрації потужностей суб'єкта господарювання, який надає учаснику послуги транспортного серісу та/або зберігання продуктів харчування?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 24.02.2020, 09:27)
Доброго дня!
За умовами пункту 2 додатку 8 до Тендерної документації, учасники мають надати відомості про Особистий реєстраційний номер/номери державної реєстрації потужностей операторів ринку харчових продуктів.
Дякуємо за запитання
20.02.2020, 18:47
Надання роз'яснень щодо ТД
Загальне запитання щодо оголошення
У ТД зазначено, що під час використання електронної системи закупівель з метою подання тендерних пропозицій і здійснення їх оцінки документи та дані створюються та подаються з урахуванням вимог Закону України "Про електронні документи та електронний документообіг". З ТД вбачається незрозумілим, чи повинен учасник накладати електронний підпис на документи, які подаються у складі тендерної пропозиції? Чи повинен учасник підписувати свою тендеру пропозицію ЕЦП/КЕП?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 24.02.2020, 09:27)
Доброго дня!
За умовами пункту І розділу ІІІ Тендерної документації, Під час використання електронної системи закупівель з метою подання тендерних пропозицій і здійснення їх оцінки документи та дані створюються та подаються з урахуванням вимог Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг».
Дякуємо за запитання!
20.02.2020, 18:50
Надання роз'яснень щодо Тендерної Документації
Загальне запитання щодо оголошення
Уточніть, будь ласка, яке саме молоко коров'яче 2,6% жирності закуповується замовником, пастеризоване чи ультрапастеризоване? Дякуємо.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 24.02.2020, 09:28)
За умовами пункту 6 розділу ІІІ Тендерної документації, Замовником вимагається:
Молоко: коров’яче, ультрапастеризоване, 2,6% жирності - чисте, відповідного кольору, без стороннього запаху та смаку (гірке, кисле). Фасування молока ультрапастеризованого: пакет – 0,900 кг.
Дякуємо за запитання!
20.02.2020, 19:39
Суперечливі вимоги тендерної документації
Загальне запитання щодо оголошення
У тендерній документації в підпункті 4.4 розділу І "Загальні відомості" зазначено, що строк поставки товарів до 31.12.2020 року, а у проекті договору, викладеному у додатку 2 зазначено, 5.1. Строк (термін) поставки (передачі) товарів: до 31.12. 2019р. У пункті 6 "Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі визначено Графік поставки: молоко - 2 рази на тиждень з 07-00 до 09-00 год. ; молоко незбиране згущене - 1 раз на місяць 07-00 до 09-00 год., а у проекті договору, викладеному у додатку 2 зазначено Поставка: 1 раз на тиждень з 7-00 до 09-00. Такі вимоги є суперечливими. Поясніть, яких саме умов тендерної документації має дотримуватися учасник під час подання своєї тендерної пропозиції?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 24.02.2020, 09:29)
Доброго дня!

Строк поставки товарів до 31.12.2020 року.
Дякуємо за запитання!