Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 27.11.2019 12:14. Дата останніх змін - 21.05.2020 10:33

Послуги зі створення інформаційної автоматизованої системи "Корпоративна система електронного документообігу ДП «НАЕК «Енергоатом" -

Ідентифікатор закупівлі UA-2019-11-27-001515-b  
ID 3ffe4c7751f24a2d96e8b7e19da0e44c  
Очікувана вартість закупівлі
40`220`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "ЕНЕРГОАТОМ"  
Очікувана вартість закупівлі 40`220`000.00 Гривня (без ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 201`100.00 Гривня  
Загальний розмір забезпечення тендерних пропозиції 804`000.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги з публікацією англійською мовою  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
27.11.19
Період уточнень
до 31.01.20
Період оскаржень
до 06.02.20
Подання пропозицій
до 10.02.20
Прекваліфікація
з 10.02.2020
Оскарження прекваліфікації
до 28.04.2020
Аукціон
28.04.20
Кваліфікація переможця
з 28.04.20
Пропозиції розглянуті
05.05.20
Завершена
21.05.20
02.12.2019, 13:13
Учасники-нерезиденти
Загальне запитання щодо оголошення
Прохання надати пояснення щодо наступного. Якщо учасником процедури закупівлі є нерезидент (країна Європейського Союзу), чи буде вважатися підтвердженням вимоги пункту 4.39.10 ТВ наявність у такого учасника-нерезидента чинного експертного висновку, що відповідає зазначеним у тендерній документації вимогам Замовника, який виданий відповідним органом країни-учасника?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 04.12.2019, 14:31)
Відповідь підготовлена підрозділом-ініціатором процедури закупівлі (Дирекцією з інформаційних технологій ДП «НАЕК «Енергоатом»):
Експертні висновки для засобів технічного захисту інформації (у тому числі для програмного забезпечення, програмних продуктів), які засвідчують рівень Г2 гарантій реалізації у цих програмних продуктах функціонального профілю безпеки, розробляються експертними організаціями (підприємствами) та реєструються в Держспецзв’язку України. Юридичні особи нерезиденти мають можливість отримати у порядку, встановленому законодавством України, зазначені експертні висновки. На офіційному сайті Держспецзв’язку України (http://www.dsszzi.gov.ua/dsszzi/control/uk/publish/article?showHidden=1&art_id=288071&cat_id=44795) наведено програмні продукти іноземного походження, які отримали зазначені експертні висновки у порядку, встановленому нормативно-правовими актами України у галузі технічного захисту інформації а саме: Законів України “Про Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України”, “Про наукову і науково-технічну експертизу”, “Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах”, “Про інформацію”; постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2006 року № 373 “Про затвердження Правил забезпечення захисту інформації в інформаційних, телекомунікаційних та інформаційно-телекомунікаційних системах”, документів нормативно-технічного характеру з технічного захисту інформації.
04.12.2019, 09:38
Щодо відкритого доступу до демонстраційної версії СЕД (пропонованого предмета закупівлі)
Загальне запитання щодо оголошення
У пункті 6 Додатку 6 до тендерної документації наведено вимогу: «Учасник повинен надати …… також логіни і паролі з покроковим описом для доступу до функцій СЕД користувачів з різними правами (…. адміністрування СЕД….)».
Учасник тендерної процедури не може унеможливити доступ до демонстраційної версії пропонованої СЕД сторонніх осіб, які можуть здійснити будь-які налаштування в демонстраційній версії СЕД або внести будь-які зміни до облікових записів користувачів, до тестових даних і тестових документів, включаючи їх видалення, що може унеможливити процес перевірки в СЕД затребуваної функціональності. Якщо якась особа вже отримала доступ до демонстраційної версії СЕД, використовуючи логіни і паролі, опубліковані у системі ProZorro, то інші особи не можуть у той самий час отримати доступ до демонстраційної версії пропонованої СЕД за цими ж логінами і паролями.
Просимо надати роз'яснення щодо можливих наслідків для учасника торгів у разі виникнення ситуацій, наведених вище.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 05.12.2019, 09:47)
Відповідь підготовлена підрозділом-ініціатором процедури закупівлі (Дирекцією з інформаційних технологій ДП «НАЕК «Енергоатом»):
Замовник вважає, що функціональні можливості сучасних засобів інформаційних технологій достатні для вирішення питань/припущень, наведених автором звернення, зокрема:
- Замовник просить надати доступ саме до демонстраційної версії програмного забезпечення, що не повинна містити будь-яких реальних виробничих даних/інформації;
- Учасник може здійснювати контроль доступу до демонстраційної версії СЕД із застосуванням будь-яких доступних йому програмних або технічних засобів;
- Учасник може не застосовувати у демонстраційній версії СЕД обмежень на одночасну роботу декількох користувачів під одним обліковим записом;
- Учасник може обмежити обсяг дій/можливість змін/можливість повного видалення документів тощо під наданими обліковими записами, або обмежити кількість таких змін в межах однієї сесії у демонстраційній версії програмного забезпечення з урахуванням вимог тендерної документації;
- Учасник може застосувати технічні засоби, що обмежують доступ до демонстраційної версії програмного забезпечення з певних IP адрес/мереж, за умови збереження можливості доступу для Замовника;
- Учасник може застосувати технології хмарних обчислень та/або віртуалізації, наприклад stateless VM або подібні конфігурації серверів СЕД, що під час перезавантаження втрачають будь-які зміни налаштувань/конфігурації, що відрізняються від початкового стану;
- Замовник вважає, що Учасник на власний розсуд може застосувати технічні можливості порталу «Прозоро» та/або електронного торгівельного майданчика щодо позначення частини інформації у складі пропозиції Учасника такою, що містить конфіденційну інформацію, до якої можуть бути віднесені ідентифікатори/паролі облікових записів.
Наведений перелік не є вичерпним, конкретні заходи визначаються Учасником торгів виходячи з наявних технічних можливостей Учасника та/або пропонованого ним програмного забезпечення СЕД.
04.12.2019, 09:40
Щодо тлумачення терміну "посилання (URL)"
Загальне запитання щодо оголошення
У пунктах 4, 5, 8, 11, 12, 16, 17, 19 та 19 Додатку 6 до тендерної документації наведено вимогу: «Учасник повинен надати ……посилання (URL), для перевірки відповідної функціональності».
У пункті 5 Додатку 6 до тендерної документації наведено вимогу: «Учасник повинен надати ……посилання (URL), для перевірки функціонування серверу СЕД на Linux\Unix або Windows за потреби Замовника».
У пункті 7 Додатку 6 до тендерної документації наведено вимогу: «Учасник повинен надати ……посилання (URL), для перевірки функції вбудованого модуля сканування з можливістю зберігання документів у форматах PDF, PDF/A».
У пункті 9 Додатку 6 до тендерної документації наведено вимогу: «Учасник повинен надати ……посилання (URL), для перевірки функціонування модуля «Обговорення» (або еквівалентна назва)».
У пункті 10 Додатку 6 до тендерної документації наведено вимогу: «Учасник повинен надати ……посилання (URL), для перевірки відповідного функціонального модуля».

Просимо надати роз’яснення:
1) «посилання (URL)» - це посилання (URL) на демонстраційну версію пропонованої СЕД з наданням логінів і паролів для забезпечення доступу до відповідних функцій пропонованої СЕД, наявність яких необхідно підтвердити;
або
2) «посилання (URL)» - це посилання (URL) на відео-ролік, який демонструє наявність затребуваної функціональності у пропонованій СЕД.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 05.12.2019, 09:48)
Відповідь підготовлена підрозділом-ініціатором процедури закупівлі (Дирекцією з інформаційних технологій ДП «НАЕК «Енергоатом»):
Під терміном «посилання (URL)» Замовником мається на увазі посилання (URL) на демонстраційну версію пропонованої СЕД, якщо використання наданого Учасником посилання (URL) потребує авторизації (введення логіну/паролю) – відповідно Учасник має надати Замовнику логіни і паролі для забезпечення доступу до функцій пропонованої СЕД, згідно умов тендерної документації.
Учасник на власний розсуд може застосувати технічні можливості порталу «Прозоро» та/або електронного торгівельного майданчика щодо позначення частини інформації у складі пропозиції Учасника такою, що містить конфіденційну інформацію, до якої можуть бути віднесені ідентифікатори/паролі облікових записів.
27.12.2019, 17:17
Щодо СКБД
Загальне запитання щодо оголошення
СКБД Oracle (та ліцензії до неї), зазначена в технічному завданні, вже наявна у замовника, чи закупівля даної СКБД Oracle передбачена в рамках цієїзакупівлі?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 28.12.2019, 09:04)
Відповідь підготовлена підрозділом-ініціатором процедури закупівлі (Дирекцією з інформаційних технологій ДП «НАЕК «Енергоатом»):
СКБД Oracle експлуатується у Замовника, ліцензії (Enterprise edition, Processor licenses) на неї придбано. В рамках цієї закупівлі не передбачається закупівлі ліцензій СКБД Oracle.