Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 19.07.2019 18:39. Дата останніх змін - 19.08.2019 09:10

Телевізійне й аудіовізуальне обладнання (комплект мультимедійного обладнання) (джерело фінансування закупівлі: кошти з державного бюджету місцевим бюджетам) -

Ідентифікатор закупівлі UA-2019-07-19-000919-c  
ID 79719ea70c624ebab948e7327ef54295  
Загальна очікувана вартість закупівлі
801`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Телевізійне й аудіовізуальне обладнання (комплект мультимедійного обладнання) (джерело фінансування закупівлі: кошти з державного бюджету місцевим бюджетам)

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Комунальна установа "Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Приморського району м. Одеси"  
Загальна очікувана вартість закупівлі 801`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Відкриті торги  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
19.07.19
Період уточнень
до 24.07.19
Період оскаржень
до 30.07.19
Подання пропозицій
до 03.08.19
Аукціон
05.08.19
Кваліфікація переможця
з 05.08.19
Пропозиції розглянуті
з 07.08.19
Завершена
19.08.19
22.07.2019, 08:42
Про аналоги, еквіваленти предмета закупівлі та участі ФОП
Запитання щодо лоту Телевізійне й аудіовізуальне обладнання
1) Чи допускаєте Ви на торги товари, торгова марка або модель яких відрізняється від торгової марки або моделі , яка відповідає тех. вимогам, щодо предмета закупівлі?
2) Чи допускаєте Ви до участі в закупівлі фізичних осіб-підприємців неплатників ПДВ? Якщо допускаєте, то як будете оцінювати пропозицію ФО-П неплатника ПДВ: розглядатимете його ціну як остаточну чи додаватимете до його ціни суму ПДВ 20%, чи будете порівнювати ціни всіх учасників без врахування ПДВ?
3) З метою дотримання замовником і всіма учасниками торгів принципу прозорості на всіх етапах закупівлі, закріпленому статтею 3 ЗУ Про публічні закупівлі, просимо замовника внести зміни в тендерну документацію і зобов'язати всіх учасників вказувати конкретну торгову марку в цінових пропозиціях, щоб всі зацікавлені сторони мали змогу пересвідчитися, що запропонований на торги товар дійсно відповідає вимогам замовника.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 23.07.2019, 14:36)
Шановний учасник! Виходячи з тих питань, що Ви надіслали, тендерний комітет дійшов висновку, що Вами не повністю вивчена тендерна документація.

Тому, щодо Вашого першого питання повідомляємо наступне:
1) У примітці до технічних вимог (Додаток № 1 до Тендерної документації) виділеним текстом зазначено: «Примітка: Будь-які посилання в технічних вимогах на конкретну торговельну марку або тип, передбачає надання еквіваленту (технічні вимоги еквіваленту не повинні бути гіршими). У разі надання еквіваленту, Учасник в пропозиції повинен зазначити найменування та технічні характеристики запропонованого еквіваленту. Запропонований учасником еквівалент предмету закупівлі за своїми технічними характеристиками повинен бути не гіршим.»

Щодо Вашого другого питання повідомляємо наступне:
2) У п. 5 розділу Загальні положення Тендерної документації зазначено: «Вітчизняні та іноземні учасники всіх форм власності та організаційно-правових форм беруть участь у процедурах закупівель на рівних умовах»
Також, відповідно до п. 1 розділу Оцінка тендерної пропозиції Тендерної документації зазначено:
«Оцінка тендерних пропозицій здійснюється на основі одного критерію: ціни.
Ціна пропозиції повинна враховувати податки і збори, у т.ч., що сплачуються або мають бути сплачені відповідно до положень Податкового кодексу України. У разі, якщо учасник не є платником ПДВ, ціна пропозиції зазначається без ПДВ. Також ціна включає в себе всі витрати на доставку обладнання на місце встановлення, монтажу обладнання по місцю використання; прокладки і монтаж кабелів, налагодження устаткування, а також первинний інструктаж персоналу по використанню обладнання тощо.
Оцінка тендерних пропозицій проводиться електронною системою закупівель автоматично на основі критеріїв і методики оцінки, зазначених замовником у тендерній документації та шляхом застосування електронного аукціону. »

Щодо Вашого третього питання повідомляємо наступне:
3) У п. 6 розділу Інструкція з підготовки тендерної пропозиції Тендерної документації зазначено:
«З метою підтвердження відповідності товару, що поставляється, технічним вимогам, Учасник повинен надати в електронному вигляді (сканованому в форматі pdf.):
- інформацію у вигляді порівняльної таблиці з технічними, якісними та кількісними характеристиками товару, що пропонує Учасник у тендерній пропозиції згідно вимог, зазначених у Додатку № 1 тендерної документації (обов’язкова умова: вказати назву торгової марки, модель, назву та країну походження виробника на кожний вид товару, що пропонує Учасник);
- документи для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі відповідно до переліку вказаному в Додатку № 2 до Тендерної документації.
Учасники можуть додатково надавати у складі пропозицій інші документи та інформацію, які на їх думку, підтверджують відповідність пропозицій технічним, якісним та іншим характеристикам (вимогам) предмета закупівлі»