Процедура закупівлі оголошена 06.06.2019 16:48. Дата останніх змін - 21.06.2019 12:24
Послуга по організації та забезпеченню святкового фуршету з нагоди відзначення 100-річчя від дня створення Музею як державної установи. -
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2019-06-06-003345-b | |
| ID | 9a4ea5b0d76543c9a2f89a3aad96d750 |
Очікувана вартість закупівлі
73`900.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
1. Предмет закупівлі: Послуга по організації та забезпеченню святкового фуршету з нагоди відзначення 100-річчя від дня створення Музею як державної установи в кількості, асортименті та технічними характеристиками відповідно до технічного завдання, наведеного нижче: 1.2. Меню з розрахунку на 150 осіб: Найменування Вихід, гр. Кіл-ть порцій Всього, гр. Холодні канапе Канапе з сиров'ялені окороком, Бебі моцарелла і томатами Черрі 30 80 2400 Канапе з качиної грудкою і вишнею Мараськіно 30 120 3600 Канапе з курячим рулетом і лісовими грибами 30 80 2400 Гриссини з Прошутто і крем сиром 30 120 3600 Террін з курячої печінки в шоті під апельсиновим дрессингом 30 80 2400 Шпинатові креп з малосольні лососем 45 80 3600 Троянди з філе лосося на тостах Бородіно 30 80 2400 Профітролі з мусом з тунця 30 80 2400 Томати Черрі на тості з сиром Фета 30 80 2400 Холодні закуски Асорті делікатесних сирів: Ландау з Песто, Ландау з паприкою, камамбер, копчений Рамзес, Чеддер, подаються з гриссини і виноградом 70 60 4200 Десерти Тарталетка з ягодами 25 120 3000 Тістечко Брауні з вишнею Мараскіно 45 80 3600 Асорті фруктів: ананас, виноград, ківі, абрикоси, нектарин, черешні 150 50 7500 Напої Лимонад з лимонним соком, грейпфрутом, апельсином, спрайтом, газованою водою, льодом, гілочками м’яти. 300 100 30000 Фруктовий пунш з шматочками фруктів 300 100 30000 Чай Грінфілд в асортименті 160 70 11200 Мінеральна вода 250 100 25000 Сік в асортименті (яблучний і апельсиновий) 200 100 20000 1.3. Обслуговування і доставка: 1.3.1. Доставка посуду, фуршетної лінії (столів, скатертин, обладнання, його монтаж), меблів для внутрішньої роботи персоналу, сервірування на території Замовника. 1.3.2. Флористика на 15 коктейльних столах . 1.3.3. Декор і флористика надаються Учасником. 1.3.4. Фуршетна лінія повинна бути в класичному витриманому стилі: - 15 коктейльних столів. - Скатертини – білі. - Посуд і столові набори (з н/ж сталі, білий фарфор, скло) з розрахунку на 150 осіб. 1.3.5. Обслуговування заходу офіціантами (з розносом) у кількості 10 осіб та 2-х вантажників на території Замовника. 1.3.6. Персонал повинен мати спеціальну форму для обслуговування, бути завжди чистим та охайним, обслуговувати до кінця заходу. 1.3.7. Доставка/демонтаж обладнання, прибирання і вивіз сміття з території Замовника після заходу. 2. Особливі вимоги до предмету закупівлі: 2.1. Учасник при наданні Послуги надає наступні документи: 2.1.1. План проведення фуршету. 2.1.2. Акт наданих послуг. 2.2.Місце та строк надання Послуги: 2.2.1. Місце надання Послуги: м.Київ, вул.Терещенківська,17. 2.2.3. Строк надання Послуги: 25 червня 2019 року. 2.3 Вимоги щодо якості надання Послуги: 2.3.1. Мета Послуги: відзначення 100-річчя від дня створення Музею як державної установи. 2.3.2. Учасник гарантує високу якість матеріалів, використаних для виконання Послуги, високу якість технічного виконання. 2.3.3. Учасник несе відповідальність за якість продуктів харчування, продовольчої сировини, напоїв, готової продукції. 2.3.4. Учасник зобов’язується надати додаткову інформацію на вимогу Замовника. 2.4 Умови оплати: Оплата проводиться у національній грошовій одиниці на розрахунковий рахунок Учасника на підставі Акту наданих послуг протягом 30 (тридцяти) календарних днів. 3. Вимоги до учасника: 3.1. Наявність компетентного, клієнтоорієнтованого, дружелюбного персоналу з досвідом роботи серед державних установ та закладів культури. 3.2. Підтверджений позитивний досвід надання аналогічних послуг закладам культури не менше 2 років (довідка у довільній формі). 3.3. Наявність технічної бази та обладнання для надання зазначеної послуги. 3.4. Наявність транспортного засобу, оснащеного кліматичною системою (рефрижератором) для перевезення страв та продуктів харчування. 3.5. Підтвердження гарантії проведення безготівкової закупівлі для заходу в торговій мережі, з формуванням справедливої ціни калькуляції, гарантії свіжості продуктів, санітарних норм збереження і транспортування.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків | |
| Очікувана вартість закупівлі | 73`900.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Розмір мінімального кроку пониження ціни | 369.50 Гривня | |
| Процедура закупівлі | Спрощені закупівлі | |
| Метод оцінки тендерних пропозицій учасників | Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією |
Закупівля оголошена
06.06.19
Період уточнень
до 11.06.19
Подання пропозицій
до 13.06.19
Кваліфікація переможця
з 13.06.19
Пропозиції розглянуті
з 13.06.19
Завершена
21.06.19
Скарг в періоді уточнень/прийому пропозицій не зареєстровано