Процедура закупівлі оголошена 19.02.2019 15:30. Дата останніх змін - 01.04.2019 12:34
Проведення лабораторних досліджень (випробувань) зразків щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів -
Ідентифікатор закупівлі | UA-2019-02-19-001327-a | |
ID | 9f156ed722804c0c81a47da34109e1d7 |
Очікувана вартість закупівлі
472`200.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області | |
Очікувана вартість закупівлі | 472`200.00 Гривня (з ПДВ) | |
Розмір мінімального кроку пониження ціни | 4`720.00 Гривня | |
Процедура закупівлі | Відкриті торги | |
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників | Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією |
Закупівля оголошена
19.02.19
Період уточнень
до 04.03.19
Період оскаржень
до 10.03.19
Подання пропозицій
до 14.03.19
Аукціон
15.03.19
Кваліфікація переможця
з 15.03.19
Пропозиції розглянуті
з 21.03.19
Завершена
01.04.19