Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Увага, підключення до ЦБД відсутнє. Більшість функцій наразі недоступні
Процедура закупівлі оголошена 11.02.2019 14:08. Дата останніх змін - 13.03.2019 09:52

Дріт стальний (проволока в'язальна) 4 мм -

Ідентифікатор закупівлі R-UA-2019-02-11-000002  
ID 85e1c4edad5f4e1ea18cab0c8a219dcb  
Очікувана вартість закупівлі
104`085.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Поставка партіями протягом року. Детальний опис предмету закупівлі-в Додатку 2. Питання щодо документів-+38 050 335 35 85 Альбіна, технічні питання-через електроний майданчик.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ПрАТ " ЗАВОД ОБВАЖНЮВАЧІВ "  
Очікувана вартість закупівлі 104`085.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 520.00 Гривня  
Процедура закупівлі Проста комерційна закупівля RIALTO  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
11.02.19
Період уточнень
до 14.02.19
Подання пропозицій
до 18.02.19
Аукціон
19.02.19
Кваліфікація переможця
з 19.02.19
Пропозиції розглянуті
з 26.02.19
Завершена
13.03.19
14.02.2019, 10:35
щодо Договору
Загальне запитання щодо оголошення
Просимо розглянути питання щодо можливості внесення змін у Договорі

В редакції Покупця В редакції Постачальника
3.4. У разі ненадання Постачальником Покупцю податкових накладних або розрахунків коригування до податкових накладних з підтвердженням про її реєстрацію в ЄРПН (використовуючи програму «М.Е.ДОС») протягом терміну, зазначеного в п. 6.6. цього Договору, Покупець має право не сплачувати 20% від вартості Товару на який не надані податкові накладні або розрахунок коригування до податкової накладної в електронному вигляді з підтвердженням про її реєстрації в ЄРПН. - 3.4. Виключити.
4.4. Приймання Товару за кількістю та якістю здійснюється Покупцем відповідно до товарно-супровідними документами та інструкціями: за якістю - № П7 від 25.04.1966г. і за кількістю - П6 від 15.06.1965г. -- 4.4. Приймання Товару за кількістю та якістю здійснюється Покупцем відповідно до товарно-супровідними документами та інструкціями: за якістю - № П7 від 25.04.1966г. і за кількістю - П6 від 15.06.1965г. --
При виявленні дефектів переданого Товару, невідповідності якості та/або кількості, в тому числі протягом гарантійного терміну, виклик представника Постачальника для складання двостороннього рекламаційного акту є обов'язковим.
4.6. Постачальник зобов'язаний з кожною партією Товару надати Покупцю наступні документи: - рахунок-фактуру; - видаткову накладну; - сертифікат якості; - податкову накладну. --- 4.6. Слова «податкову накладну» - виключити.
5.1. Постачальник гарантує якість Товару протягом 12 місяців. Зазначений строк рахується з моменту здачі на зберігання Товару Покупцю за видатковою накладною, якщо інші терміни не вказані в гарантійних зобов'язаннях. --- 5.1. Постачальник гарантує якість Товару протягом терміну, встановленого згідно з вимогами стандартів, технічних умов, сертифікатів (паспортів, гарантійних талонів, тощо) Постачальника. Зазначений строк рахується з моменту здачі на зберігання Товару Покупцю за видатковою накладною, якщо інші терміни не вказані в гарантійних зобов'язаннях.
5.3. Якщо в період гарантії Товару виявиться заводський брак, Постачальник зобов'язаний замінити Товар на аналогічний протягом 15 календарних днів з моменту пред'явлення Покупцем вимоги про заміну або зробити гарантійний ремонт за свій рахунок, при цьому гарантійний термін пересувається на період ремонту Товару. У разі неможливості здійснення обміну або ремонту Товару Постачальник зобов'язаний повернути 100% вартості Товару Покупцеві протягом 5 банківських днів з моменту пред'явлення Покупцем відповідної вимоги. ----- 5.3. Якщо в період гарантії Товару виявиться заводський брак, Постачальник зобов'язаний замінити Товар на аналогічний протягом 15 робочих днів з моменту підписання уповноваженими представниками сторін двостороннього рекламаційного акту та отримання відповідної вимоги Покупця або зробити гарантійний ремонт за свій рахунок, при цьому гарантійний термін пересувається на період ремонту Товару. У разі неможливості здійснення обміну або ремонту Товару Постачальник зобов'язаний повернути 100% вартості Товару Покупцеві протягом 5 банківських днів з моменту пред'явлення Покупцем відповідної вимоги.
6.4. У разі поставки Товару невідповідної ГОСТу, ТУ і т.д. або умовам Договору Постачальник зобов'язаний за свій рахунок протягом 15 календарних днів з моменту отримання письмового повідомлення Покупця замінити його, або повернути сплачені кошти за Товар протягом 5 банківських днів і зробити повернення неякісного Товару за свій рахунок. У разі порушення термінів, зазначених у даному Договорі, Постачальник сплачує Покупцю пеню в розмірі 1% від загальної вартості неякісного Товару за кожен день прострочення та штраф у розмірі 10% від вартості неякісного Товару. --- 6.4. У разі поставки Товару невідповідної ГОСТу, ТУ і т.д. або умовам Договору Постачальник зобов'язаний за свій рахунок протягом 15 робочих днів з моменту підписання уповноваженими представниками сторін двостороннього рекламаційного акту та отримання відповідної вимоги Покупця замінити його, усунути виявлені недоліки або повернути сплачені кошти за Товар протягом 5 банківських днів і зробити повернення неякісного Товару за свій рахунок. У разі порушення термінів, зазначених у даному Договорі, Постачальник сплачує Покупцю пеню в розмірі 1% від загальної вартості неякісного Товару за кожен день прострочення та штраф у розмірі 10% від вартості неякісного Товару.
6.6. Сторони зобов'язуються надавати податкові накладні або розрахунок коригування до податкової накладної в електронному вигляді з підтвердженням про її реєстрації в ЄРПН (використовуючи програму «М.Е.ДОС») протягом 10 календарних днів з моменту виникнення зобов'язань. --- 6.6. Сторони зобов'язуються надавати податкові накладні або розрахунок коригування до податкової накладної в електронному вигляді з підтвердженням про її реєстрацію в ЄРПН (використовуючи програму «М.Е.ДОС»). Оформлення та реєстрація податкових накладних здійснюється Продавцем в порядку та строки, встановлені п. 201 ПК України.
6.7. У разі ненадання податкових накладних або розрахунку коригування до податкової накладної з підтвердженням про її реєстрації в ЄРПН (використовуючи програму «М.Е.ДОС») протягом терміну, зазначеного в п. 6.6. цього Договору, винна Сторона сплачує іншій Стороні штраф у розмірі суми ПДВ, зазначеної в незареєстрованою в ЄРПН і не наданої в електронному вигляді податкової накладної. -- 6.7. У випадку відсутності реєстрації податкової накладної в ЄРПН протягом 365 днів з моменту її оформлення, Постачальник несе матеріальну відповідальність, а саме: зобов'язаний відшкодувати Покупцю спричинені винними діями Постачальника збитки в розмірі суми податку на додану вартість за такими податковими накладними.
6.8. У разі, якщо Покупцеві контролюючими органами буде знято податковий кредит, тоді Продавець зобов'язаний оплатити на користь Покупця штрафні санкції в розмірі суми податкового кредиту, який повинен був бути з податковими накладними згідно даного Договору, протягом 5 (п'яти) банківських днів з моменту отримання від замовника відповідного письмового вимоги проведення оплати. --- 6.8. Виключити.

Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 14.02.2019, 13:19)
Це типовий договір нашого підприємства, та зміни до нього вноситися не будуть. Дякуємо за розуміння!